От партията внасят жалба в ЦИК срещу служебното правителствоБившият премиер

...
От партията внасят жалба в ЦИК срещу служебното правителствоБившият премиер
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с оценка за работата на кабинета: Източиха язовира, за да се снимат

От партията внасят тъжба в ЦИК против служебното държавно управление
Бившият министър председател разгласи, че става проверяващ жител

Язовир “Пазар дере”, който министърът на стопанската система Кирил Петков сподели празен във видео, е източен преднамерено. Това се разбра от думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция, на която партията даде оценка за работата на служебното държавно управление.

“В момента съчиняват. Искат да създадат нещо, тъй като всичките им приказки са за корупция. Ходиха източиха язовира, с цел да се снимат. Източиха го! За да си създадат фотография. Дъждовете ще свършат, ще дойдат жегите през август. Помните предходната година. Даже в този момент се възнамерявам дали и на “Студена” не ни направиха този номер да го източат на времето”, сподели Борисов.

От ГЕРБ дефинираха дейностите на служебното държавно управление като предизборно мероприятие. Самооценката на служебното държавно управление се разграничава от оценката на хората, уточни от своя страна зам.-председателят на партията Томислав Дончев и сподели, че ГЕРБ внасят тъжба до ЦИК против държавното управление, което “безсрамно се занимава с агитация”.

“Ставам проверяващ жител и ще съм доста добър в тази си активност. Като основен секретар на Министерство на вътрешните работи имах 90% утвърждение. Ще видите какви митничари са си назначили, покровителствали контрабандата. Аз тях ги знам, половината съм ги арестувал”, добави Борисов.

Той поздрави президента Радев за рождения ден и пожела на Слави Трифонов триумф като му пожела да стане министър председател. Изрази и отчаяние от имунизационния проект, който не вървял по график.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР