От партия Продължаваме промяната номинират за поста председател на парламента

...
От партия Продължаваме промяната номинират за поста председател на парламента
Коментари Харесай

Кой е Никола Минчев - предложението на ПП за председател на парламента

От партия " Продължаваме промяната " предлагат за поста ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

" Той е правист с изрядна известност, имаме му доверие. Нашето предложение ще бъде той да бъде за идващите 4 години. Надявам се съдружните ни сътрудници да го поддържат ", съобщи на влизане в Народното събрание тази заран водачът на Политическа партия Кирил Петков.

Кой е Никола Минчев?

Адвокатът е лидер на листата на претендентите за народни представители на „ Продължаваме промяната “ в Перник.

Той стартира кариерата си в най-голямата адвокатска адвокатска фирма в България “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”. Най-голямата му пристрастеност е процесуалното посланичество, като е защитавал правата на клиенти пред Арбитражния съд на Международната комерсиална камара.

Участвал е в конференции и е водил лекция пред Energy Law Group (европейска мрежа от юристи в региона на енергийното право). Опитът му включва и банкова регулация и финансови пазари, както и публични поръчки, показват на уеб страницата на " Продължаваме промяната ".

Минчев е приключил Немската гимназия в София, след което придобива магистърска степен по право от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Вярва, че с положителни закони може да бъде реализиран добър ред, тъй че да не се постанова младежите да избират сред щастието в България и положителната реализация в чужбина. Говори британски и немски език.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА 47-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ – КОМЕНТАРИ НА ПОЛИТИЦИТЕ И НАЙ-ТОЧНИТЕ АНАЛИЗИ – ЧЕТЕТЕ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР