От парламентарната група на БСП за България“ видяха две заложени

...
От парламентарната група на БСП за България“ видяха две заложени
Коментари Харесай

ВРИ И КИПИ! Нинова съска срещу Асен: Има 2 заложени бомби в бюджета! Откъде ще режеш?

От парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ видяха две заложени бомби в Бюджет 2023. Първата бомба е дали парите по втория транш от Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) ще дойдат в България. Втората – дали средствата от енергетиката и енергийните сдружения ще влязат в бюджета или не.
Сами си взривявате задачата да влезете в Еврозоната, като оспорвате недостига в бюджета, предизвести финансовия министър водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание.
Другият огромен риск за левите е, че в случай че парите не влязат в бюджета, ще би трябвало да се режат разноски. Разходите ще се режат от заплати, приходи, вложения и отнякъде Асен Василев ще би трябвало да реже.
Коалиция ли сте, не сте ли коалиция, едноръки джентълмени ли сте, запита Нинова и добави, че от всичко това ще страда българската стопанска система и хората. Вижда се от Околовръстното какво вършиме – гледате си частните ползи, разкритикува тя, представена от „ Нюз.бг “.
Според нея водачът на ГЕРБ Бойко Борисов крепи държавното управление и Асен Василев поради власт, порции и имунитет на база на всячески контракти в стаички и „ рязане на ръце “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР