От обява, публикувана от Министерството за българското председателство, става ясно,

...
От обява, публикувана от Министерството за българското председателство, става ясно,
Коментари Харесай

Търсят директор на европредседателството ни за 670 лева заплата



От публикация, оповестена от Министерството за българското председателство, излиза наяве, че се търси шеф на подготовката и провеждането на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Кандидатът се чака да одобри заплата от 670 лв. на месец.

Обявата на ведомството е със съществени условия. Кандидатите би трябвало да са магистри, с най-малък опит 7 години, да владеят най-малко един от работните езици на Европейски Съюз. Изискват се също опит и знания в интернационалните връзки, дипломация и политиките на Европейски Съюз. Задълженията са да следи образованието на екипа на председателството; да координира и подкрепя логистичното и протоколното обслужване на всички събития включени в календара на председателството. Дори ще взе участие в планирането на ограниченията за сигурност на събитията.

От пресцентъра на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейския съюзни показаха за БТВ, че в обявата е била записана минималната заплата за длъжността. На страницата на ведомството претендентите ще прочетат друго – че работната заплата е в границите от 670 лева до 3720 лева

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР