От общо двадесетте участника, уважаемото жури селектира петте финалиста: Glow,

...
От общо двадесетте участника, уважаемото жури селектира петте финалиста: Glow,
Коментари Харесай

Скоро ще стане ясно кой ще разкраси летище Варна

От общо двадесетте участника, уважаемото жури селектира петте финалиста: Glow, 140 Ideas, Rocket01, Faunagraphic и Nasimo. С 28% от общо 3844 гласа посредством гласуването на интернет страницата на състезанието, RAGS печели премията " Гласът на публиката ".
Горепосочените шест екипа ще получат парична премия от 1000 лева и ще се конкурират във втората фаза на надпреварата - създаване на неповторим образен план за една от постройките на летище Варна в сходство с основната тематика "Оставяме летището в сърцето на всеки пасажер ", новата визия на сдружението. Втория стадий на състезанието ще се организира сред 16 януари и 12 февруари - крайния период креативните екипи да предадат автентичен план за постройката с размер 900 кв. метра. Единствените по рода си планове ще би трябвало да се придържат към избран набор от критерии, в това число: Тематика - обръщение и смислова интерпретация на оферти проект; Съответствие със заобикалящата среда - цветови метод, взаимовръзки с морфологията на постройката, работа с размера на зданието, осмисляне на образната среда; Авторски почерк - стилова еднаквост и Технически умения - въздействащо потребление и съчетаване на материали, техники и размери, умения на претендента при работа с пространствено обособена устременост, мащаб, пропорции и образно влияние.

От шестте екипа ще бъде определен финалист, който ще бъде разгласен на 7 март по време на Изложба 5+, в която ще бъдат изложени умалени макети на техните образни разработки в Терминал 2 на летище Варна. Победителят ще получи 8500 лева за осъществяването на плана, както и всички нужни принадлежности, материали и техническо подпомагане, нужни за реализацията на творбата напролет.

"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт "АД благодари на всички участници за техния неповторим принос в първия стадий на състезанието.

Повече информация по отношение на журито, критериите, премиите и разпоредбите на състезанието, заинтригуваните могат да научат на www.artairportchallenge.com
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР