От няколко месеца се знаеше, че церемонията по връчването на

...
От няколко месеца се знаеше, че церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Азиатските забавления на принц Уилям

От няколко месеца се знаеше, че церемонията по връчването на премиите Earthshot тази година ще се състоят в Сингапур. А от няколко седмици - че за жалост на многочислените й почитатели там, Кейт Мидълтън няма да участва.

За сметка на това принц Уилям съумя да обере доста благосклонности и възхитени погледи още с идването си на летище Chengi в Сингапур на 4 ноември. Десетки хора се бяха събрали да посрещнат престолонаследника.

Сред тях беше и осеммесечно бебе, с което Уилям не пропусна да се заиграе. Той ще взе участие в редица събития, свързани с премиите. Причината е, че за първа година Earthshot се отбелязва цяла седмица със срещи, интензивности и просветителни панели, които свързват участниците в премиите с бизнеса и с вложители.
 Снимка 640850
Източник: GettyImages

Една от първите действия, в които се включи принцът на Уелс, беше обичайното съревнование с драконови лодки. Той не беше просто наблюдаващ, а участник в английския тим British Dragons, който приключи първи. След края на конкуренцията капитанът Крис Бошър даже предложи на Уилям място в тима за идващото му съревнование.
 Снимка 640848
Източник: GettyImages

Принцът взе участие в закуска дружно с всички състезатели, след което се насочи към срещата United for Wildlife, където се обсъждаха разнообразни ограничения за справяне с незаконната търговия с диви животни.

Официалната гала по награждаването на петима призьори ще се състои на 7 ноември. Междувременно всички огромни забележителности в Сингапур ще останат осветени в зелено в символ на взаимност с задачата на Earthshot и принц Уилям.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР