От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май

...
От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май
Коментари Харесай

Звезден скандал! Асен Масларски заряза Милица от „Тоника“, дори нямат взаимни участия

От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май са скъсали с всички връзки между тях – и персонални, и професионални, откакто дълги години бяха двойка и на сцената, и в живота.
С любовта сред двамата очевидно е свършено, в случай че имаме вяра на техни сътрудници, които издават, че артистичната двойка към този момент дори няма и взаимни участия. Но тази разлъка напълно не е първата, която са имали, само че дали ще се стигне до следващо събиране, единствено времето ще покаже.
До момента нито той, нито тя са коментирали случилото и кой знае – може пък двамата още веднъж да се съберат и от това да няма потребност. Още през 2016 година се говореше, че двамата към този момент не са двойка, единствено че раздялата им не бе окончателна. Всъщност, тя се случи само две години, откакто и двамата минаха през едни от най-трудните интервали в живота си.
В края на лятото на 2014-та стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е сложил сам свършек на живота си. Георги Масларски се самоуби, скачайки от апартамент в столичния квартал „ Борово “, а трагичната му крах унищожи певческото семейство. Милица също има един брак зад тила си преди да заживее с Масларски. От първия си сватбен сътрудник тя има правоприемник и дъщеря, а дружно с Масларски нямат общ правоприемник, написа „ Флагман “.
Дали и по какъв начин ще се развие историята оттук насетне сред Милица Божинова и Асен Масларски, можем единствено да изчакаме и да забележим.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР