От няколко години Spice Girls се опитват да се съберат,

...
От няколко години Spice Girls се опитват да се съберат,
Коментари Харесай

Каза ли Виктория Бекъм да на Spice Girls

От няколко години Spice Girls се пробват да се съберат, само че става по този начин, че петте девойки все не могат да застанат на една сцена. Основната причина е, че Виктория Бекъм нормално се дърпа. Бившата певица към този момент е сполучлив дизайнер и е фокусирала всичките си сили и усърдие в тази област. 

Според Мел Би обаче бившата й колежка този път ще се причисли още веднъж към Spice Girls за тайнствен план. 47-годишната певица твърди, че има вълнуващо известие в развой на подготовка за момичешката група, само че към момента мълчи за детайлностите.

Тя обаче дава обещание, че " всичките пет девойки ", в това число Мел Си, Ема Бънтън, Гери Халиуел и Виктория Бекъм ще се обединят професионално за първи път от 11 години.

Последният път, когато Spice Girls се събраха още веднъж, беше за емблематично осъществяване на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година

През 2019 година групата се насочи на турне в Обединеното кралство, само че стилната дизайнерка Виктория, избра да не се причисли, потвърждавайки, че е прекомерно заета с марката си за облекла.

" Какво тъкмо приготвяме, не мога да кажа в този момент, тъй като таман приключваме усъвършенстването на това, което ще вършим дружно, всичките пет девойки, само че това ще бъде нещо, което почитателите в действителност ще харесат. "

На въпроса по какъв начин девойките са убедили Posh Spice да се причисли още веднъж, Мел Би споделя, че не е било да я убеждават, защото те " постоянно са били в контакт ".

" Ние постоянно сме били в прелестни връзки. Имаме си група в Whats App и си пишем непрекъснато. Виктория просто беше наистина заета модния си бранд, да поддържа Дейвид в неговите бизнес инициативи и кариерата му, а също така има и куп деца. Просто трябваше да намерим точното време и успяхме да го създадем, тъй че очаквайте публично известие много скоро. "

Според Daily Mail Виктория е подготвена да се причисли още веднъж към Spice Girls за водещо осъществяване в Гластънбъри това лято. Дали Мел Би приказва за това, следва да разберем напълно скоро. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР