От няколко дни в мрежата гърми скандал, според който продуцентът

...
От няколко дни в мрежата гърми скандал, според който продуцентът
Коментари Харесай

Скандал между продуцентите на „Биг Брадър“, говори се и за поръчково убийство

От няколко дни в мрежата гърми скандал, съгласно който продуцентът Нико Тупарев и брачната половинка му Екатерина Тупарева са били поканени да дадат пояснения в Столична дирекция на вътрешните работи поради организирането на поръчково ликвидиране на техен сътрудник, твърди Narod.bg.

Известният ефирен продуцент Никола Методиев Тупарев, който стои зад известни шоу формати по NOVA и bTV като „ Ергенът ”, „ Биг Bрадър ”, „ Денсинг старс ”, „ Стани богат ”, „ Игри на волята “ и доста други, дружно с жена му – собственичката на рекламната организация „ Огилви София ” ООД Катя Тупарева, преди дни са разпитвани в Софийската градска прокуратура по сигнал за мокра поръчка.

Сега, обаче, в изискванията на необходимост, двамата са привикани от криминалисти и в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), с цел да дадат показания за образуване на поръчково ликвидиране на сътрудник на Нико Тупарев, с който продуцентът имал настоящи правни разногласия.

Достоверни източници потвърдиха, че двамата са привикани неотложно в службите и им е формиран сигнален протокол, като получената информация е изпратена по длъжностен път в прокуратурата за следващи дейности.

Странно, само че факт – настоящото местонахождение на Тупарев и Тупарева все още не е известно, от изданието настояват, че са потърсили фамилията за коментар, само че те не отговаряли на телефоните си.

Службите проверяват данни за мокра поръчка, която Нико Тупарев и жена му Катя дали на силова формация за физическо посягане върху техния сътрудник.

Мотивът на милионерите било нежеланието на съдружника на Нико Тупарев да напусне доста печелившият им общ ефирен бизнес, от който Тупарев желал наложително да го в профил.

По мнение на специалисти въз основа на обществени документи Нико Тупарев печели на годишна база посредством мрежата си от свързани компании „ Олд Скул ” ЕООД, „ Еф Хикс Камера ” ООД, „ Републик ъф Кънтент ” ООД, „ Ту бай Ту ” ООД и „ Българиан Филм Продъкшън Сървисис ” ЕООД от работата им в националните малките екрани bTV и Нова сред 4 и 7 милиона лв. на година.

Именно тлъстите облаги станали причина за желанието да бъде отхвърлен дългогодишният му сътрудник.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР