От няколко дни социалната мрежа Фейсбук ври и кипи по

...
От няколко дни социалната мрежа Фейсбук ври и кипи по
Коментари Харесай

БМВ батката си намери майстора, друга мутра с тузарски джип и черна верижка го направи на 2 стотинки (ВИДЕО 18+)

От няколко дни обществената мрежа Facebook ври и кипи във връзка варненския „ батка “ с БМВ-то! На видеото Емил Лечев псува водач и жена, като парадира, че кара хубава кола и е упражнявал ММА и бокс.
Сега се появи нова батка, не по-малко комплексирана, която отвърна по същия пошъл метод на самозванеца, оповестява организация „ Блиц “. Клипът, който в действителност е подигравка на случката от Варна, е с основно настоящо лице Мартин Янчев, който го е разгласил на профила си във Facebook.
Припомняме, че в това време от няколко бойни клуба насочиха провокираха към бабаита. До всичко това се стигна след конфликтна обстановка на пътя.

Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните „ умения “ кара бляскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че псува лидера на другата кола, претендент биячът размахва междинни пръсти и наскърбява дамата от автомобила. Всичко това възмути хиляди в обществените мрежи.
От Боен клуб „ България “ насочат следното предизвикателство: „ Ние отправихме покана, в случай че някой сходен образец желае да се опитва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична премия. За страдание тези случаи не престават, а нашата концепция е предварителна защита, не експанзия “.
И още: „ Дни на отворените порти за биячи„. След като „ възпитавахме “ такива облици по паркинги и молове….ето, една чудесна опция за всички биячи. Имаме два кръга, една клетка и доста на брой искащи, които ще поправят пропуските Ви в първите седем и следващи години!

Mястото е известно София, бул. “Цар Борис “ III, No.224, зала „ Боен Клуб България “. Вие сте на ход!!!! “
По-късно в страницата на TWINS MMA разпространиха информация, че името на бабаита е Емил Лечев. Бойната организация също кани мъжагата да взе участие на идната им церемония вечер:
„ Емил Лечев от Варна е първият поканен участник на идният ТУИНС ММА -14. Той може да са биий, щот е ходил на ММА и Бокс! Предлагаме му да взе участие с по-високо персонално тегло против доста по-лек съперник. Тъй като цяла улица „ професор Николай Державин “ 29 във Варна е пропищяла от него! Сега и цяла зала ще пищи. “
Вижте скандалното видео с отговора към „ батката “, което не се предлага за лица под 18 години:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР