От няколко дни насам Врачански се показва в социалната мрежа

...
От няколко дни насам Врачански се показва в социалната мрежа
Коментари Харесай

Розовият балон на тези известни българи се спука, вече са разделени

От няколко дни насам Врачански се демонстрира в обществената мрежа с друга жена – брюнетка

Розовият балон на артиста Калин Врачански и художничката Александра Стоянова, се спука. След като до наскоро я определяше като дамата на живота му и даже чертаеше проекти за дете от нея, излиза наяве, че двойката са се разделили. От няколко дни насам Врачански се демонстрира в обществената мрежа с друга жена – брюнетка. Макар лицето й да не се вижда добре, излиза наяве, че имат общи ползи като каране на сърф и рисковите спортове. Към момента артистът даже е на отмора с новата си възлюбена, откъдето разгласява няколко фрагмента в Инстаграм, само че по-късно ги изтри.

На най-пикантния от фрагментите се вижда по какъв начин Врачански е легнал в скута на дамата, обгръщайки с ръка крайници й. Остава мистерия обаче коя е новата му възлюбена. Не е загадка, че описът на дамите, минали през леглото му евентуално е по-дълъг от този на Дядо Коледа с желанията на децата. За известно време той се бе кротнал с Александра, само че явно нещата посред им не са потръгнали. Най-дългата му връзка до момента е била с колежката му Силвия Петкова, която има наследник от режисьора Зоран петровски.

Отношенията им бяха много трагични и те ту се събираха, ту се разделяха, до момента в който най-после не осъзнаха, че не са един за различен и всеки пое по своя път. Той не се посвени да отмъкне преди време и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Той съумя да смая русокоската Надя, с която Орлин имаше няколкомесечна връзка. артистът одобри много тежко измяната на обичаната си и от този момент изпитва злоба към театралната звезда. След това Врачански имаше спорна връзка с омъжената си колежка Теодора Духовникова.

Двамата бяха изловени от папараци да се целуват измежду нощ на улицата. Те обаче се оправдаха, че са положителни другари и по тази причина могат да си разрешат сходни връзки, наблягайки, че сред тях няма фамилиарност. Слуховете го свързваха и с разведената журналистка Мариана Векилска, за която се приказва, че останала с разрушено сърце, откакто я зарязал. Това била и повода, заради която отпраши за Брюксел. Най-пикантната му случка обаче безспорно е тази с Преслава, с която се срещнаха по време на „ Като две капки вода “ преди 7 години. Тогава чалга дивата към момента преживяваше раздялата с Георги Станоев – Бирмата и употребила артиста като средство за забавление. След края на предаването пътищата им се разделиха и към днешна дата не поддържат контакт.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР