От няколко дни насам големият ни актьор Стефан Данаилов вече

...
От няколко дни насам големият ни актьор Стефан Данаилов вече
Коментари Харесай

Стефан Данаилов и Аня Пенчева се целуват 5 минути уста в уста на сцената

От няколко дни насам огромният ни артист Стефан Данаилов към този момент репетира на сцената на Народния спектакъл постановката " Актрисата " дружно с Аня Пенчева, научи " България Днес ".

" Така е, изместихме датата от 2 май за 7 юни, тъй като май месец е целият посипан с празници. Освен това желая да се усещам задоволително удобно на сцената, а това става въпреки всичко с тренировки ", смее се Ламбо. В пиесата  " Актрисата " той играе швейцарския банкер Чарлз, безумно влюбен в от дълго време преследваната от него театрална примадона Лидия, в чиято кожа пък влиза самата Аня Пенчева. В една от сцените двамата имат петминутна целувка уста в уста пред всичките си сътрудници.

" Ами какво да ме тормози, няма какво. Ние, актьорите, за този момент живеем, да сме на сцената ", показа ни Мастера. Образът, в който ще влезе превъзходният ни артист, от самото начало ще се придвижва с електрическа количка. " То и мен ме болят краката, имам проблеми с тях, само че пък и героят, в който ще влизам, е като мен. Така че нещата се припокриват ", счита Ламбо.

Професорът е и постановчик на спектакъла, а племенницата му Росица Обрешкова е режисьорът.

Доскоро подготовките за постановката се осъществяваха напълно в дома на Данаилов. Край софра, отрупана с първокласни напитки, баници и мезета, по през целия ден се лееше речта на учениците на Ламбо от разнообразни випуски - Иван Панев, Ненчо Илчев, Павел Иванов - плюс Кирил Ефремов, Иван Лечев, който написа музиката, художника Елена Иванова, продуцента Кирил Кирилов, Роси Обрешкова.

" Всичко се върти към примадоната - моята Аня Пенчева. Тя още не е за изхвърляне, само че е решила да излезе за финален път пред публиката, освен това във " Вишнева градина " на Чехов. Моите сътрудници са и мои обичани деца, както ги назовавам. Някой пък ще кажат, че са колективче, което върти халтурки из родината - комедии, смехории, само че пък им се радват хората. Тази пиеса обаче е доста сериозна и дълго време я репетирахме ", пошегува се съществено Ламбо и добави: " Е, най-накрая пристигна моментът да си поиграем дружно с тогавашните ми студенти - най-малко за мен е вълнуващо. С колежката Аня Пенчева е доста занимателно - тя е щурава, същинско страшилище, подготвена е на всичко, единствено не знам по какъв начин ще я създадат остаряла и грозна. Виж ме мен какъв брой красиво одъртявам - това ви чака всички, милички, само че подобен е животът ", подкача с усмивка безконечният секссимвол от екрана.

И след това показа, че в медийното пространство има " доста необичайно и изключително държане ". " Нека публицистите този път да видят самия развой, а не напряко крайния резултат - похвалят те и айде " бай ". Така че в забавни моменти отново ще ви поканвам ", беше безапелационен Ламбо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР