От Нова Телевизия похвалиха МЕГЗ с рекорден рейтинг за участието

...
От Нова Телевизия похвалиха МЕГЗ с рекорден рейтинг за участието
Коментари Харесай

МЕГЗ с рекорден рейтинг в Пресечна точка - slava.bg

От Нова Телевизия похвалиха МЕГЗ с рекорден рейтинг за присъединяване ѝ в “Пресечна точка”.

Каканашева към този момент публично има нов връх в персоналната си рейтинг сбирка. След като има върхове - за най-голям рейтинг в “Черешката на тортата”, “Втори пран с Карбовски”, “Папараци” от времето на Венета Райкова, цели два върха в “Биг Брадър” - за най-гледан лайф и най-гледан дейли епизод.

След като риалитито и с Нова - INSTAQUEEN- също държи купата за най-гледано интернет риалити, през вчерашния ден Каканашева развя знамето на най-високия рейтинг и за “Пресечна точка” по Нова Телевизия. За това се похвали екипа на предаването в обществените мрежи посредством фейсбук страницата на формата:

“ Рекорден рейтинг за “Пресечна точка”. Категоричен триумф отбелязва NOVA през октомври, демонстрирайки превъзходството от 29% среднодневно и 21% в праймтайм по отношение на директния съперник в най-привлекателния зрителски сегмент (18-49 г.). Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат още, че близо 30% от българите в дейна възраст избират да гледат NOVA в праймтайм”.

А основния редактор на предаването Иво Тодоров персонално отбрани Каканашева, която тази седмица като коментатор в предаването за пръв път споделя обществено политическите си възгледи и безусловно изуми феновете - с знания, изказ и обоснованост. Иво Тодоров употребява персоналния си фейсбук, с цел да отбрани Каканашева:
“ По принцип се възпирам от даването на пояснения и празните разногласия, само че...

Не мога да схвана тези, които атакуват Мегз, че не разбирала нищо от ислямски фундаментализъм, от изборите в щатите и от антично културно завещание. Чули ли са я какво приказва или си се упражняват в клеветничество по принцип? Момичето е извънредно квалифицирано и аргументирано в тезите си.

Целта на Пресечна точка не е да дава дума на институции, другояче щяхме да поканим външния министър. Опитваме се да чуем позициите на хората, които по собствен метод са водачи на публично мнение в разнообразни обществени групи и с друга експертиза. И съчетаването на привидно несъчетаемото е в действителност забавно. До на следващия ден! Мегз, Петьо Блъсков и Милен Керемедчиев ще разясняват значимите тематики на деня до Петък в 16 часа в “Пресечна точка” по Нова Телевизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР