От нивото на комуникация и съобщенията зависи нивото на обществено-икономическото

...
От нивото на комуникация и съобщенията зависи нивото на обществено-икономическото
Коментари Харесай

Радев: От нивото на комуникация зависи успехът на всяка една държава


От равнището на връзка и известията зависи равнището на обществено-икономическото развиване на всяка страна. Това съобщи президентът на публична гала по откриването на академичната образователна година във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи.

Малко висши учебни заведения могат да се похвалят с вашата история, а и освен. Трябва да отдадем дължимото на българските държавници от българските години след Освобождението, които прозряха нуждата от фрагменти в пощите и телеграфните организации. Резултатът е доста бърз и той е във вашето висше образователно заведение, посочи президентът.

По думите му квалифицираните фрагменти за телеграфа и пощите са измежду пионерите в развиването на младата българска страна. Днес вие продължавате тази традиция, тъй като и през днешния ден не престават да се готвят фрагменти за държавните, общински органи и за всички сфери на публичния живот, сподели Радев.

Той поздрави управлението на университета за новите хибридни специалности. Това не е просто важен принос в дадени браншове, а това е бъдещето на българското висше обучение, акцентира президентът.

Със знанията, които придобивате, с вашите специалности, вие ще сте хората, които ще дефинират хода на развиването на обществото. Желая ви триумф, бъдете големи експерти и сполучливи в утрешния ден, обърна се в умозаключение Радев към студентите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР