От началото на войната чух толкова много извинения за това

...
От началото на войната чух толкова много извинения за това
Коментари Харесай

Кулеба към българските политици: Как може да се смятате за братя с убийци

От началото на войната чух толкоз доста извинения за това за какво някой не може да помогне на Украйна. Тези хора не са откровени. Това сподели външният министър на Украйна Дмитро Кулеба при откриването на фотоизложбата „ Стоп на експанзията на Русия против Украйна ” в Народното събрание.

„ В навечерието на Великден бих желал да кажа и няколко думи за братството. Как може да се смятате за братя с убийци. Как може да вярвате, че някой, който убива и унищожава по време на Страстната седмица, е ваш брат ”, попита той българските политици.

„ Тези, които желаят да оказват помощ и сами са били жертви на експанзия, намират метод да оказват помощ. Тези, които афишират, че са зад избрани правила и полезности, би трябвало да оказват помощ на Украйна. Всеки, който намира аргументи да не изрази своята позиция и да не ни помогне, поддържа агресора. Тези причини могат да наподобяват рационални, само че по време на война всеки би трябвало да бъде на страната на жертвите, а не на агресорите. Надявам се, че фотосите в изложбата ще оказват помощ на държавното управление да се опита да си показа през какво минават хората сега и да вземат вярното решение ”, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР