От началото на тази година България е членка на Шенгенското

...
От началото на тази година България е членка на Шенгенското
Коментари Харесай

Певицата Кали в интервю за Euronews: Жалко е, че хонорарът ми може да е по-висок от този на лекар

От началото на тази година България е членка на Шенгенското пространство, само че единствено по въздух и вода, а преди 22 години една ария овековечи желанието на българите да станем част от общността. Песента “Шенген ” на певицата Кали се трансформира в знак на копнежа за свободно пътешестване и това да настигнем европейските страни.

Къде сме две десетилетия по-късно и докога ще е настояща песента? Репортерът Стефан Борисов в особено изявление с певицата, която срещна генерации българи с Шенген.

" Когато изпях тази ария бях доста дребна, не бях наясно какво е тъкмо Шенген, не знаех и какво е " 4:4:2 ", описа тя. " Отговорността за текста е на " оракул " Годжи, тъй че той би трябвало да каже ", показа певицата. 

 
Поп фолкът самичък по себе си не е неприятен. Лоша е цялата просвета, излъчването, посланието, което носим ние. Знаете ли какъв брой е тъпо, когато си дам сметка, че моят хонорар е по-голям от този на човек, който е учил медицина. Имам поради лекар с опит, което е доста тъпо. Много е тъжно. Проблемът не е в моя хонорар, а че той не взима толкоз пари, колкото заслужава. 
" Ние сме охлюви, свили се в черупките си, търсещи по какъв начин да оцелеят и по какъв начин да си спасят личната чергица. Дори и да не възпламенят чергата на Вуте. И по какъв начин да се нагушят с повече пари... ", счита тя. 

" Когато подобриш себе си, имаш право да изискваш. Когато не струваш, нямаш право да изистваш. Това е ", заключи изпълнителката. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР