От началото на следващата седмица зрителите на bTV отново ще

...
От началото на следващата седмица зрителите на bTV отново ще
Коментари Харесай

Хитови сериали се връщат в родния ефир още от понеделник 20 май

От началото на идната седмица феновете на bTV още веднъж ще имат опция да гледат завладяващи екшън сериали в праймтайм. Хитовете " Смъртоносно оръжие “ и " Под наблюдаване “ се завръщат с горещи епизоди, изпълнени с още повече динамичност и спиращи дъха подиуми.

Класическото полицейско дуо – Ригс и Мъртоу – ще продължи да се изправя пред сериозни обстановки във втория сезон на " Смъртоносно оръжие “ ( " Lethal Weapon “). Епизодите потеглят на 21 май (вторник) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч. Екшън комедията комбинира другарски връзки, комизъм и голям брой разтърсващи закононарушения.

Роджър Мъртоу (Деймън Уейънс) има всичко, за което да живее, а Мартин Ригс (Клейн Крауфорд) няма какво да губи. В последния епизод от първи сезон Ригс направи шокиращи разкрития, свързани с наркокартела, който счита, че е забъркан в гибелта на неговата брачна половинка.

Отчаяното му предпочитание да отговори на множеството въпроси, изникнали в главата му, изправя Мъртоу пред решението дали да избере колегата или фамилията си. Пред двамата служители на реда се появяват голям брой премеждия и случаи, които би трябвало да бъдат разплетени. Ригс обаче попада в клопката на личното си минало, а Мъртоу по всякакъв начин пробва да го отърве от демоните, които го преследват.

От 20 май (понеделник) продължава и хитовата поредност " Под наблюдаване “ ( " Person of Interest “), като нейните епизоди ще вървят в делничните вечери от 22:30 ч. Криминалната драма наблюдава премеждията на екип, борещ се с тежки закононарушения още преди те да са се случили в действителността. Това става благодарение на талантлив програмен продукт – " Машината ", създаден от милиардера Харолд Финч. В тази роля влиза Майкъл Емерсън, получил премия " Еми " и номинация " Златен глобус " за ролята си на Бенджамин Лайнус в сериала " Изгубени ". Негов екранен сътрудник е Джим Кавийзъл, чийто воин е някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Рийз. Шпионските му умения и манията на Финч по високите технологии се оказват съвършената композиция в битката с престъпността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР