От началото на пандемията насам Силвестър Сталоун регулярно използва профила

...
От началото на пандемията насам Силвестър Сталоун регулярно използва профила
Коментари Харесай

Защо Силвестър Сталоун се чувства ограбен

От началото на пандемията насам Силвестър Сталоун регулярно употребява профила си в Instagram, с цел да споделя истории към кариерата и филмите си, които досега не е.
 Силвестър Сталоун на 76
Силвестър Сталоун в 20 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

И оттова в действителност сме научавали забавни неща. Като образец в кой филм е бил в най-лошата си форма, както и забавни истории за Роки Балбоа. Отново в профила си в Instagram Сталоун реши да смени тона и да нападне Дейвид Уинклър и неговият татко Ъруин Уинклър.

Поводът бе излизането на книга на Дейвид Уикнклър, която Сталоун е прочел. Във към този момент изтрити постове в обществената мрежа артистът написа, че книгата е написала от мъчително неталантливия Дейвид и най-общо казано не става за четене.

От Deadline разбираме, че повода за гнева на Силвеъстър Сталоун са правата върху Роки. Още преди няколко години Слай показа, че няма никакви права върху героя и франчайза и съжалява, че на времето не е предявил искания към тях. В изявление за Variety от 2019 година споделя, че тогава му е било казано, че му е платено за ролята и няма от какво да се оплаква.

Самият артистът обаче написа, че тази тематика и до през днешния ден е мъчителна за него и изтезава душата му. Той даже твърди, че е можело да има най-малко още няколко кино лентата за Роки, в случай че не е бил Ъруин Уинклър. В момента правата върху Роки и Крийд се държат от него и синовете му.
 Силвестър Сталоун, Роки и проектите му да сътвори сериал за предисторията на героя
Силвестър Сталоун готви сериал за предисторията на Роки

Този човек не се стопира

Докато за Сталоун не остава нищо, а той е желал да остави нещо на децата си от този персонаж. В различен също заличен пост артистът разгласява подигравка на Ъруин Уинклър, оприличаваща го на змия. Като цяло си проличава, че няма доста обич сред двамата, а Слай към момента не може да преглътне, че е бил ограбен от семейство Уинклър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР