От началото на новата година Мартин Карбовски е без работа.

...
От началото на новата година Мартин Карбовски е без работа.
Коментари Харесай

Бившата жена на Карбовскистана голяма шефка, урежда го на работа в Нова

От началото на новата година Мартин Карбовски е без работа. Предаването му „ Втори проект ”, което се излъчваше по Би Ти Ви, изненадващо бе свалено от ефир, макар солидните рейтинги, които правеше. Официалната версия е, че договорът му с медиата е изминал, само че съгласно осведомени главната причина за отстраняването на журналиста е сързана със секс абсурда, в който го замеси дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз.

Преди няколко месеца ексцентричната модистка от Раковски самоуверено упрекна Карбовски, че я е изнудвал за секс, с цел да продължи да взе участие в предаването му. „ Ще кажа още нещо – този човек, който всяка седмица приказва в ефир за морал, е развален от вътрешната страна, постоянно пийнал и дрогиран. Има и други девойки, които са потърпевши от него! ”, приключи Каканшева шокиращото си самопризнание. Тя се закани да съди водещия, той пък загатна, че Мегз има душевен отклонения и също заплаши, че ще я подведе под правосъдна отговорност за уронване на престижа му.

В последна сметка обаче журналистът се е отказал да се разправя с Каканашева посредством силата на закона. „ Карбовски не е завеждал дело против мен. Не съм получвала призовка. Ако пристигна - добре пристигнала е! ”, разяснява наскоро Миглена. Откакто закри компанията си за облекла и избяга в Дубай, дизайнерката повече не е повдигала тематиката за сексскандала. Говори се, че тя се опитвала да замете следите от Данък добавена стойност аферите си, та сега никак не й било до спора с Карбовски.

Водещият също си има други проблеми и очевидно не му се занимава със правосъдни каузи. Предаването му „ Втори проект ” бе свалено от екран , а той остана без работа. Според осведомени  Мартин търсел всевъзможни разновидности да се измъкне от затрудненото състояние и тук на помощ пристигнала някогашната му брачна половинка Марта Евтимова.

Талантливата дама от години се изявява в медийните среди. Доскоро тя работеше като продуцент на предаването „ 120 минути ” по Би Ти Ви, само че в края на фервуари напусна и се трансферира в конкурентната Нова тв, където е началник на дирекция „ Актуални предавния ”. Карбовски се възползвал от управителния пост на някогашната си и я помолил за подпомагане. Тя пък се съгласила да му помогне, само че изчаквала цялата драма към секс абсурда да утихне и да се не помни.

Известно е, че Мартин и Марта са в доста положителни връзки , макар че от дълго време са разграничени. Те имат наследник на име Марк, който към този момент е в тийнейджърска възраст. В името на детето родителите поддържат интелигентно равнище на другарство и се стараят да си оказват взаимна поддръжка.

Припомняме, че един от най-изестните и емблематични планове на Карбовски  – предаването „ Отечествен фронт ”, се излъчваше точно по Нова тв в интервала 2006 – 2013 година После журналистът се трансферира в несъществуващата към този момент ТВ7, където в типичната за него стилистика водеше поредност „ Фронтова линия ” и шоуто „ Предаването на Карбовски “. През 2016 година се реалокира в Би Ти Ви и сътвори „ Втори проект ”, само че и това предаване остана в историята, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР