От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги разшири обхвата

...
От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги разшири обхвата
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги известява със SMS за предстоящо прекъсване на електроснабдяването

От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги разшири обсега на своята абонаментна услуга SMS Известие. До този миг нейните ползватели получаваха текстови известия при издадена фактура за електрическа сила и при настъпил краен период за заплащане. Отсега нататък към актуалните две уведомления енергийният снабдител прибавя още една спомагателна опция за навременна осведоменост на клиентите си - sms уведомление преди идно спиране на снабдяването.

Допълнителното известие ще бъде получавано при положение на идно прекратяване на зареждането заради просрочени отговорности. То ще указва плануваната от мрежовия оператор дата за осъществяване и ще припомня за възникването на възможни спомагателни разноски по спиране и следващо възобновяване на снабдяването с електрическа сила.

За стартиралите към този момент абонаменти компанията ще се погрижи да включи спомагателната алтернатива, без за това да е належащо клиентите категорично да подават заявки или да заплащат в допълнение.

С въвеждането на третия вид sms в обсега на услугата SMS Известие ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги сервира на клиентите си повсеместен осведомителен пакет, който ще бъде незаместим асистент в ефикасното ръководство на разноските за електрическа сила и нейното комфортно ползване.
Всички клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, които желаят да задействат услугата SMS Известие, могат да създадат това като подадат заявление посредством своя личен управител продажби или в някой от потребителските центрове на компанията.

SMS Известие е абонамент с дълготрайност 12 месеца, годен за потребителски номер. Цената на услугата остава непроменена и е посочена в ценоразписа на спомагателни услуги, оповестен на интернет страниците: https://www.energo-pro-energyservices.bg/products/overview/ceni-na-uslugi-i-produkti и https://portal.eproes.bg/index.php?page=services.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР