От началото на годината доста често забелязваме едно завишаване на

...
От началото на годината доста често забелязваме едно завишаване на
Коментари Харесай

СДВР шеф с нови разкрития за новата схема на кражби на коли, докато си купуваме баничка

От началото на годината много постоянно виждаме едно завишаване на обири на коли. За страдание се оказва, че това е неприятен табиет на хората, които употребяват колите, защото единствено момент нехайство, може да му коства автомобила. Това сподели в студиото на " Денят стартира " гл. контрольор Пламен Максимов - шеф бранш " Престъпления свързани с МПС " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Както БЛИЦ писа нова скица с обири набира мощ. Шофьори слизат от колата си да си купят баничка, оставят возилото да неизгасено и през това време апаши им го отмъкват.


" Последният случай беше 27 хиляди лева за една баничка... Човекът слиза да си вземе закуска сега, в който се обръща автомобилът към този момент го няма. Той го оставил да му работи, с цел да му е топло. Нямаме данни да се сортират колите. Имаме арестувани такива лица. Не са доста, тъй като това закононарушение не се разкрива елементарно, защото причинителите не са профилиран контингент по линия на МПС ", уточни Марков.
Той сподели още, доста са почнали кражбите на коли и по селата, защото хората, които си паркират колите в двора са спокойни, че той няма да изчезне. Той моли хората да не оставят колите си без контрол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР