От началото на декември започна да предлага на своите абонати

...
От началото на декември започна да предлага на своите абонати
Коментари Харесай

A1 Xplore TV вече предлага на абонатите си хитови български филми


От началото на декември стартира да предлага на своите клиенти едни от най-популярните български филми. Освен топ заглавията за месец декември, измежду които екшъна " Линейката " и сантименталната комедия " Списъкът на господин Малкълм ", A1 Видеотека предлага на своите клиенти и българското предложение за Оскар - " В сърцето на машината ", както и сантименталната екшън комедия " Диви и щастливи ".

Филмът " В сърцето на машината " получи мощно утвърждение от критици и почитатели още след първите си прожекции по кината по-рано тази година. Той е дело на режисьора Мартин Макариев и споделя история по автентичен случай за човечността, която може да бъде открита там, където никой не я чака. Действието се развива през 1978 година Група пандизчии, измежду които такива с тежки закононарушения и доживотни присъди, извършват насилствен труд в стругарски завод на цех " Кремиковци ". Всеки от тях има своя друг път, морал и разбирания за живота в пандиза и отвън него. Нужен е единствено един ден и невероятна преживелица, с цел да преобърне цялото им досегашно битие.
 Снимка 598312

Освен " В сърцето на машината ", през декември стартира да предлага и различен български филм - " Диви и щастливи ", който клиентите могат да гледат като част от спомагателния пакет " MAX видеотека ". Филмът споделя историята за Боряна и Мила, които са приятелки от деца. Животът им обаче не се стича по този начин, както са очаквали, тъй като и двете са се трансформирали в дами, които не желаят да бъдат. Всичко обаче се трансформира, когато Боряна се влюбва още веднъж. Готова е на всичко за своя обичан и поради него " заема " 30 000 лв. от сейфа на богатото семейство, за което работи. Това провокира цяла лавина от безразсъдни решения и непредсказуеми дейности.

Друго от хитовите заглавия за месец декември в е " Линейката ". Филмът споделя за ветерана от войната Уил, който, обезверено нуждаещ се от пари, с цел да избави живота на жена си, се обръща за помощ към брат си Дани, който е нарушител. Дани му предлага да решат всичките си финансови проблеми с осъществяването на един от най-мащабните кражби, които Лос Анджелис е виждал. Как ще приключи той и дали героите ще се измъкнат или не фенът няма да разбере чак до самия край.
 Снимка 598313

Любителите на сантименталните комедии също няма да останат разочаровани през декември. За тях А1 Видеотека е подготвила " Списъкът на господин Малкълм ". Историята споделя за младата дама Джулия, която се пробва да направлява сложни любовни връзки в Лондон през XIX век. Когато тя не съумява да извърши детайл от листата с условия за младоженка на най-желания лондонски ерген - господин Малкълм, тя бива изоставена. Чувствайки се унизена и решена да отмъсти, Джулия убеждава приятелката си Селина да изиграе ролята на идеалната му половинка. Скоро господин Малкълм се чуди дали е намерил съвършената жена или съвършената машинация.
 Снимка 598314

С Видеотеката на клиентите на А1 могат да изберат всред над 25 000 заглавия от разнообразни жанрове. Те могат да наемат хитовите ленти против налична такса, като феновете могат да ги гледат безграничен брой пъти в границите на 48 часа. А1 Xplore TV съдържа функционалности, основани посредством технологии, включващи изкуствен интелект, които разрешават на платформата да " помни " желанията на своите клиенти, предлагайки им наличие, което с времето съответствува от ден на ден с техните зрителски ползи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР