От началото на април Детската млечна кухня във Видин ще

...
От началото на април Детската млечна кухня във Видин ще
Коментари Харесай

От април Детската млечна кухня във Видин ще работи и в съботните дни

От началото на април Детската млечна кухня във Видин ще работи и в съботните дни, оповестяват от Общината.

До това решение се е стигнало след допитване до потребителите на тази услуга. Детската млечна кухня във Видин работи доста добре и непрестанно усъвършенства качеството на предоставяната услуга, сподели заместник-кметът на Видин Борислава Борисова, която през днешния ден посети един от пунктовете, където се получава храната. Работата на млечната кухня и в съботните дни е в допълнение улеснение за родителите, които имат деца на възраст от 6 месеца до 3 години.

В момента от услугите на Детската млечна кухня във Видин се възползват фамилиите на 257 деца, заяви Нина Емилова, шеф на кухнята. През 2021 година тя е имала 100 клиенти, в този момент към този момент са два пъти повече, прецизира Емилова.

Тя добави, че с помощта на Община Видин пунктовете за разпределяне на храна са освежени, изработен е ремонт на кухнята, купено е професионално съоръжение и кухнята разполага с нов автомобил за снабдяване на храната до пунктовете.

Купон от 1 лев обезпечава тристепенно хранене за деня според създаденото и одобрено седмично меню, съобразено с всички условия за пълноценно и здравословно хранене на децата, сподели още Нина Емилова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР