От началото на 2022-ра година детските градини в община Божурище

...
От началото на 2022-ра година детските градини в община Божурище
Коментари Харесай

Решено: От 2022-ра безплатни детски градини в Божурище

От началото на 2022-ра година детските градини в община Божурище стават безвъзмездни и това е реалност от през днешния ден. С решение на локалния парламент предлагането на кмета Георги Димов е признато.

„ Преди време Ви загатнах, че ще насочва предложение пред Общински съвет – Божурище, посредством входиране на докладна, която касае освобождението на Вас – родителите, от такса за детските градини на територията на общината ни. Община Божурище има финансовата опция това да се случи още от 2022г., с което си действие целим да подпомогнем семействата при възнаграждение на таксата по чл.26, ал.1 и ал.2 в размер на 100% от стойността или другояче казано - детските градини ще бъдат изцяло безплани “, оповестява във собствен пост градоначалникът.
 Подменят водопроводи по селата на община Божурище Подменят водопроводи по селата на община Божурище
Започнаха замяна на водопроводи и асфалтиране на улици в три села на община Божурище. Договорите са инженерингови – за проектир...

Той благодари на общинските съветници за проявения цивилен дълг и морал, защото с решението са „ направиха най-хубавото за бъдещето ни – децата “.

Днес е било признато и решението за ремонт на изкуствените футболни стадиони в Божурище.

„ Изключително благополучен и задоволен съм, че направихме следващата голяма стъпка в обществената политика на обществото ни и спортната ни дейност. Предстоят редица дейности, с които ще ви срещна и знайте, че нещата ще се случат, само че би трябвало самообладание, тъй като забавянето по някои дейности идва от доста външни фактори, от време на време бавещи и неподходящи, за жалост, независещи от мен. Бъдете здрави, занапред започваме с положителните вести! “, обобщава Димов.

Анита Чолакова
 Започнаха третия стадий от бул. „ Европа “ в Божурище Започнаха третия стадий от бул. „ Европа “ в Божурище
Започнахме работа по реконструкцията и рехабилитацията на бул. „ Европа “- основната улица на град Божурище. Става въпрос...

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР