От Министерството на туризма отчитат засилен интерес към класацията Още

...
От Министерството на туризма отчитат засилен интерес към класацията Още
Коментари Харесай

Остават три дни за гласуване за Годишните награди в туризма

От Министерството на туризма регистрират засилен интерес към класацията

Още три дни искащите да гласоподават за вторите Годишни награди в туризма ще могат да го създадат на уеб страницата www.tourismawards.bg. На 10 декември (неделя) изтича крайният период за подаване на онлайн гласове в конкуренцията сред туристическа дестинация, събитие, журналистически материал и други

Тази година Министерството на туризма регистрира засилен интерес към Годишните награди в туризма както от страна на претендентите, по този начин и от гласуващите. Най-много кандидатури има в категорията " Туристическо събитие ". Над 30 атрактивни прояви се съревновават за вота на публиката. Над 20 забавни обекта пък се борят за наградата в категория " Туристическа атракция/обект ". Оспорвана е конкуренцията и в категорията " Туристическа дестинация ". Публиката избира любимец сред 12 атрактивни места. Над 10 общини вземат участие в категория " Община на 2017 година за културно-исторически туризъм ". Крайно любопитни са и предложенията в категория " Иновация ". Над 25 журналистически материала се състезават в Годишните награди.

За действителен глас се регистрира единствено едно декларирано предпочитание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени наново гласове от същия IP адрес се записват като недействителни и не се зачитат. Според общите условия на разпоредбите за присъединяване в премиите Министерството на туризма си резервира правото да отстранява подправено подадените гласове за обективното и вярно класиране на участниците.

Наградите ще бъдат връчени на спечелилите на тържествена гала на 12 декември 2017 година в София.

Министърът на туризма Николина Ангелкова даде старт на надпреварата на 23 август 2017 година в античния тракийски град " Кабиле ". Миналата година едноименният археологически резерват завоюва премията в категория " Изборът на българите ".

На 10 ноември изтече срокът за кандидатстване в Годишните награди в туризма. И второто издание на наградите е проведено в следните категории: " Туристическа атракция/обект " ; " Туристическо събитие " ; " Духът на България " ; " Специализиран туризъм " ; " Туристическа дестинация " ; " Иновация " ; " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в печатна медия " ; " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в онлайн медия " ; " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в интернет блог " ; " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в радио " ; " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в телевизия " ; " Община на 2017 година за планински туризъм " ; " Община на 2017 година за морски туризъм " ; " Община на 2017 година за балнео и СПА туризъм " ; " Община на 2017 година за културно-исторически туризъм " и " Изборът на българите ”.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР