От Локомотив Пловдив изразиха благодарността си от работата на вече

...
От Локомотив Пловдив изразиха благодарността си от работата на вече
Коментари Харесай

Стана ясно кога Локомотив Пловдив обявява новия треньор

От Локомотив Пловдив показаха благодарността си от работата на към този момент някогашния старши треньор на отбора Александър Тунчев и неговия спортно-технически екип.

Бившият бранител подаде оставка след провалянето на отбора от ЦСКА 1948 с 0:4 в предходния 25-и кръг на efbet Лига. „ Смърфовете “ разкриха, че ще показват неговия правоприемник на конференция, планувана за понеделник, 11 април.

Ето какво още написаха от Локомотив Пловдив във Facebook:

„ Уважаеми локомотивци,

на 3-ти април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на Локомотив Пловдив реши да почете това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме триумфи в бъдеще.

Отборът беше краткотрайно воден от легендата на Локомотив Христо Колев - Бащата, като под негово управление „ черно-белите “ надиграха ЦСКА и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този миг!

Новият старши треньор на Локомотив ще бъде показан пред медиите на специфичен брифинг в залата за конференции в понеделник (11.04) от 15:00ч. “, написаха от „ черно-белия “ клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР