От край време съществуват безброй суеверия, свързани с парите. Не

...
От край време съществуват безброй суеверия, свързани с парите. Не
Коментари Харесай

Ако държите ПАРИТЕ си на това място, няма да спират да се множат

От край време съществуват безчет суеверия, свързани с парите. Не е гаранция, че всяко едно от тях постоянно работи, само че въпреки всичко нищо не пречи да опитаме. В последна сметка няма да загубим и лев. Единственото, което можем да спечелим, е доста повече пари.
Как да съхраняваме парите си, тъй че те да се множат?
Поверията гласят, че парите в никакъв случай не се съхраняват в остарели и износени кутии, касички или портфейли. Много е значимо мястото, където ги трупате, да бъде поддържано и чисто. Ако предпочитате да държите парите си в кутия, изберете такава, чиито цветове са ярки и слънчеви. Почиствайте постоянно портфейлите си от ненужни касови бележки, визитки и всевъзможни други ненужни неща.

Отделяйте задоволително място за банкнотите, тъй като те се нуждаят от пространство, с цел да могат да се множат. В противоположен случай в никакъв случай не ще се видите в пари.
 Как да понижим нещата в дома си и да изкараме пари? Как да понижим нещата в дома си и да изкараме пари?
Много хора не осъзнават, че могат да трансформират метода си на живот в две направления - по едно и също време да живеят по-добре и да изкарват повече па...

Счита се, че в случай че човек държи пари под покривката или мушамата на кухненската маса, това значи, че постоянно ще разполага със средства за храна. Ще има опцията да си разреши да си купи хранителни артикули от първа нужда и в никакъв случай не ще изпада в мизерия.

Много е значимо, в случай че сте имали шанс и сте спечелили сума пари, било то от лотарията или друго място, да не я харчите незабавно. Оставете я за най-малко една нощ, в която да приспи в дома ви. Едва по-късно можете да си купите нещата, от които се нуждаете. Това също подсигурява богатство.

Щипките за пари са превъзходен аксесоар, съдействуващ за това банкнотите ви да се множат от единствено себе си. Металът, самичък по себе си, е детайл, покровителстващ банкнотите. Ако не разполагате с щипка, в този момент е моментът да си набавите най-малко няколко такива, с които да прикрепяте нарасналите се банкноти.

Придържайте се към тези суеверия и позволете на шанса да ви настигне!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР