От компанията Сухой предадоха на Руските Въздушно-космически сили поредната партида

...
От компанията Сухой предадоха на Руските Въздушно-космически сили поредната партида
Коментари Харесай

Руските ВКС получиха нова серия бомбардировачи Су-34

От компанията " Сухой " предадоха на Руските Въздушно-космически сили следващата партида нови серийни фронтови бомбардировачи Су-34, заяви ТАСС, базирайки се на пресслужбата.

" Самолетите са изхвърчали от летището на Новосибирския авиационен цех. В.П. Чкалов и се насочиха към мястото на дислокацията. Авиозаводът работи с оптималната успеваемост.
Действащият държавен контракт с министерството на защитата на Русия за доставка на Су-34 до 2020 година за Военнокосмическите сили на Русия обезпечават устойчиво натоварване на предприятието на околните години и дефинира вероятностите и дълготрайното развиване ", обявиха от компанията.

От съветското военно министерство подписаха първия контракт за доставка на Су-34 през 2008 година Първата партида самолети в тази година на компанията " Сухой " съобщи на Върховен касационен съд на Русия в края на месец май. Както се чака, военните ще получат към 150-200 сходни машини.

Су-34 може да носи до 8 тона товар, развива до 1,9 хиляди км/ч и отдалеченост на полет към 4 хиляди км. Тези бомбардировачи участваха и в антитерористичните интервенции в Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР