От известно време третата по красота омъжена дама в Европа

...
От известно време третата по красота омъжена дама в Европа
Коментари Харесай

„Мисис България – Европа“ Анна Стефанова вае тяло с LPG процедури

От известно време третата по хубост омъжена дама в Европа Анна Стефанова поддържа стройната си фигура единствено с LPG процедури. Миската се е доверила на експертите от Студио за крепко тяло Body T@lk. Студиото разполага с 2 от най-новите апарати на LPG: Апарати LPG: CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB.

Апаратите са от най-новото потомство апарати на LPG и дават най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло. LPG е френски марка инсталация, напълно ориентирана към хубостта и здравето на индивида. Използваната техника е механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална.

Анна Стефанова разкрива какъв е резултатът от LPG масажа:

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата очевидно е по-оформена, непотребните натрупвания ги няма, изключително тези от които постоянно сте желали да се отървете. Увеличава се  разграждането на мазнини с 70%.В студио за крепко тяло Body T@lk можете да намерите LPG масаж за унищожаване на целулит, унищожаване на стомах, унищожаване на бричове, стягане на кожата след раждане. LPG масаж за проблематични зони – стомах, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без непотребни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като задейства фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови влакна, което тонизира и стяга кожата. Ето за какво LPG масажа е ефикасен за унищожаване на корема след раждане. LPG масажът ще реши проблемите с непотребни мазнини единствено на едно място. Ще се погрижи за непотребните мазнини без значение от здравословния си метод на живот. LPG процедурата отстранява корема, който имате макар коремните преси които вършиме. Въпреки съвършения здравословен метод на живот, обаче, процесът на струпване на мазнини се усилва с времето. За това даже и най-известните международни звезди употребяват LPG за унищожаване на целулита и мазнините.

Лесно е: колкото повече процедури вършиме, толкоз по-добре ще се чувствате – и толкоз повече ще си проличава!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР