От известно време световната мрежа е обикаляна от страшен клип,

...
От известно време световната мрежа е обикаляна от страшен клип,
Коментари Харесай

В манастир се случва нещо ужасно, което не подлежи на рационално обяснение

От известно време международната мрежа е обикаляна от заплашителен клип, изработен в английския манастир St Osyth’s Priory. Той е ситуиран в селището Сейнт Осайт в североизточната част на графство Есекс, учреден е през 1121 година. Смята се, че светата обител е населявана от нечестиви сили, като никой не знае от кое място те са се взели, написа Езорейтер. 
Може би там в миналото се е случила голяма покруса, пробудила злите сили в манастира?

Въпросният клип е сниман през януари тази година от група английски откриватели на паранормалното. Специалистите посетили St Osyth’s Priory, с цел да снимат нещо извънредно, и това им се удало. Зловещото видео демонстрира по какъв начин участничка в експедицията стартира да трансформира лицето си. Очите ѝ стават бели, тя стартира да се хили злокобно. Човек може да си намерения, че това са фрагменти от някакъв филм на ужасите.

Някои считат, че британката е била обладана от някаква хитрина, която населява манастира. Други са на мнение, че героинята в клипа е същинска магьосница. Според скептиците, там няма нищо свръхестествено. Най-вероятно за протичащото се в клипа е отговорно ниското качество на записа и неприятното осветяване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР