От известно време сте хлътнали по него, но той и

...
От известно време сте хлътнали по него, но той и
Коментари Харесай

Хайде да го „свалим“: Съвети за срамежливи жени

От известно време сте хлътнали по него, само че той и концепция си няма. Страдате и се измъчвате. Грешка. Вместо да изпадате в отчаяние и потиснатост, действайте.

Откъде идва нерешителността?

Това се отнася освен до дамите, само че важи с цялостна мощ и за мъжете. Искаме да влезем по отношение на обекта на нашата обич, само че не се решаваме да създадем първата крачка. И тук незабавно би трябвало да вметнем – господа, вие сте на ход. Дамите сме по-срамежливи, пък и въпреки всичко сте мощната половина от човечеството. Трябва да ни уловите!

Страхът от отменяне – толкоз доста е изписано за него, че ще станем банални, в случай че стартираме да приказваме отново за това. Но можем да обърнем внимание на нещо друго – състоятелен ли е този боязън и до какво най-лошо може да докара.

Единственото неприятно нещо, което би се случило, в случай че създадем първата крачка към някого, е, че той може да ни отхвърли. И какво толкоз? В живота това се случва непрекъснато и освен в любовта. Продължаваме напред в търсене на щастието.

Помислете – в случай че се страхувате да отидете на изявление за работа, тъй като може да не ви одобрят, то тогава ще умрете от апетит. С какво връзките в любовта са по-различни? Съгласни ли сте да живеете постоянно в прочувствен апетит? Да се лишите непринудено от изпитването на прелестното възприятие на любовта е толкоз неуместно, че даже не си коства да го разясняваме.

В търсенето на идеалния за вас сътрудник и съвършената работа няма никаква разлика. Границите си слагаме самите ние. В единия случай ще живеем с някого, който не ни подхожда, а в другия – ще работим нещо, което недолюбваме. Тоест, ще се оставим всичко на течението, като че ли не отговаряме самите ние за нашия живот.

А може да е напълно друго. Например, в случай че не сме толкоз нерешителни, че да се борим за личното си благополучие. Неслучайно съществува поговорката, че всеки човек заслужава ориста си. Помислете над това и ще осъзнаете какъв брой истина има в нея.

Как да го „ свалим “ без да го изплашим

Мъжете харесват решителните дами, само че арогантността им идва малко допълнително. Затова би трябвало да намерим „ златната среда “ и да се придържаме към нея. Ако се втурнете към някой мъж прекомерно устремено, сигурно ще го изплашите и ще го накарате да се отдръпне в отбранителна позиция, дори и в случай че по принцип ви харесва.

Бъдете деликатни, действайте премислено

На първо място би трябвало да му засвидетелствате внимание. Ако го избягвате, той по какъв начин ще разбере, че го желаете. Потърсете метод да прекарвате повече време дружно. Само по себе си това е сигнал, поръчка за повече непосредственост. Не си мислете, че мъжете са глупави. Те усещат нещата не по-малко от нас, дамите, само че не са толкоз прочувствени, по тази причина се владеят по-добре.

Ако обектът на вашата обич няма срещу да прекарва повече време с вас, нещата са обещаващи. Минете умерено на идната стъпка.

Покажете му, че ви интересува

Без да прекалявате и без да навлизате прекомерно внезапно в персоналното му пространство, обаче. Женствено и мъдро. Попитайте го за ползите му, за фантазиите му, за всичко, което в действителност ви интересува. И наложително слушайте отговорите. Ако се разсейвате, ще  развалите всичко. Човекът може да си намерения, че питате просто от учтивост, а не се интересувате в действителност от него и това сигурно ще го обиди. Хубаво е да го прекъсвате понякога и да задавате въпроси. Разбира се, съответни и по тематиката. Това ще е явен сигнал за него, че ви интригува с описа си.

Намеци

Това е една от най-очарователната игра в ухажването сред двама души. Когато всеки дебне другия за сигнал, че нещата вървят в вярната посока. Намеците могат да бъдат „ дебели “ и „ фини “. Съветът на психолозите е да реагирате съгласно вида персона. Някой мъже ще усетят и най-финия намек, други са малко по-дебелокожи. Няма неприятно, действайте си съгласно проекта и няма по какъв начин да не „ падне в клопката “. Въпрос на време.

Действие

Усетите ли, че отсрещната страна е дружелюбна, доста е значимо да не се забавите в действието. Дайте му опция да ви „ завладее “. Това е един доста сериозен миг, в който се взема решение ориста на бъдещата връзка. Ако проточите прекомерно този миг, като нищо може да „ изтървете ситуацията “. Отношенията ви ще останат единствено другарски и колкото повече отлагате моментът на фамилиарност, толкоз повече работите в точно тази посока.

Когато приказваме за фамилиарност, нямаме поради само и единствено да си легнете с него. Напротив, за това всяка жена може да си даде толкоз време, колкото й е належащо. Може в последна сметка даже да се откаже да го направи. Въпрос на персонална преценка. Но би трябвало да има физически контакт, с цел да дадете късмет на по-нататъшното развиване на сантименталната връзка.

Очаквайте и още материали по тематиката Хайде да го „ свалим “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР