От известно време се говори усилено из мрежата за съществуването

...
От известно време се говори усилено из мрежата за съществуването
Коментари Харесай

Истина ли е подземният град в Рила?

От известно време се приказва интензивно из мрежата за съществуването на под земята град в Рила планина. Смята се, че градежът му е почнал през 50-те години на предишния век и е траял до 80-те.

Смята се, че проектът да се построи град под планината е поради напрежението сред руския съюз и съединените американски щади и опасността от нуклеарен гърмеж.

Въпросният под земята град е ситуиран на към 200 метра подземен и се състои от голям брой пространства годни за обитаване, в това число магазини, хранилища, лечебни заведения, даже обособени бункери. С времето прибавят и стаи за развлечение като кина и сходни.

Градът бил толкоз добре оборудван, че е кадърен да издържи нуклеарен удар. Според информацията обаче градът не е бил издигнат за отбрана на популацията от евентуална нуклеарна война, а да защищити висшето управление и хора от елита с връзки, което надали ще учуди някого.

Градът бил толкоз добре зареден с храна и оръжия, че е допустимо хората да живеят там с месеци, а може би даже и години.

Дълго време всичко към града било строго защитавано. Някои даже спекулират, че една от задачите на този под земята град били да се организират опити или да се складират секрети военни уреди.

 Подземният град в Рила?

Смята се, че градът разполага и с голям брой подземни тунели, през годините, които били употребявани за контраразузнаване и шпионаж.

Разбира се, нищо не е прието публично, само че това не трябва да ни учудва. Но знаем, че слуховете за подземия в Рила, строени от държавната власт, не са оригиналност, без значение за коя точка на света приказваме.

А както споделят старите: където има пушек, има и огън.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР