От известно време насам слушаме колко добре се развива икономиката

...
От известно време насам слушаме колко добре се развива икономиката
Коментари Харесай

6 начина да разраснете своята лична икономика

От известно време насам слушаме какъв брой добре се развива стопанската система в народен и международен мащаб. Обикновено в такива интервали хората стават по-уверени и склонни да харчат повече. Но каквото и да се случва по света, вие би трябвало да сте фокусирани върху своята лична стопанска система.

Не чакайте някой различен да ви споделя, когато нещата се движат нагоре или надолу. Винаги има благоприятни условия да управлявате по-сполучливо парите си, да сключвате повече покупко-продажби, да имате по-високи доходи. От Entrepreneur дават 6 съвета за това по какъв начин да го извършите.

1. Мислете огромно. Поставяйте си по-амбициозни цели. Опитвайте се да решавате по-генерални проблеми с концепциите си - точно там са огромните пари.

2. Използвайте времето си оптимално. Ако желаете да станете по-продуктивни, поставяйте си по-близки крайни периоди. Не губете целия уикенд в мързелуване.

3. Ходете на допустимо най-вече срещи. Запълнете календара си. Запознавайте се с нови хора. Не се знае от кое място ще изскочи златната опция.

4. Останете фокусирани върху задачите си. Не допускайте да ви разсеят с неверна информация или да ви подведат с съмнително привлекателно предложение.

5. Влагайте повече старания в нещата, които потвърдено работят. Няма нищо неприятно да се откажете от начинание, което ви е разочаровало.

6. Спестявайте и инвестирайте. Не харчете неразумно. Пазете приходите си, до момента в който намерите влагане, което ще ги усили.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР