От излизането на Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк

...
От излизането на Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк
Коментари Харесай

Сам вкъщи 2 навърши 30 години, вижте любимия актьорски състав днес

От излизането на " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " изминаха към този момент три десетилетия, а ние към момента не можем да му се наситим, изключително по време на празниците. Емблематичният филм е третият най-печеливш коледен филм на всички времена, а героите му остават все по този начин емблематични и очарователни. Ето за какво ни беше любопитно да се разровим малко, с цел да забележим по какъв начин наподобяват тези обичани артисти в този момент и какво вършат в живота и кариерата си.

 

 Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин)

 



 

Кълкин е на 42 години и наскоро стана татко на наследник, роден през 2021 година от годеницата му, актрисата Бренда Сонг. Една от последните му актьорски функции е в 10-ия сезон на " Американска история на ужасите: Двойна игра " - роля, за която получава похвали от рецензията.

 

Кейт Маккалистър, майката на Кевин (Катрин О`Хара)

 



 

О`Хара е на 68 години и има доста забележителни функции след емблематичния си облик на майката на Кевин. От 2015 година до 2020 година актрисата играе ролята на изпаднала в недружелюбност актриса от сапунена опера в телевизионния сериал Schitt`s Creek, който ѝ носи премията " Еми " за изключителна основна актриса в комедиен сериал.

 

Бъз Маккалистър, по-големият брат на Кевин (Девин Ратрей)

 



 

Ратрей към този момент е на 45 години и е взел участие в доста функции, откогато е изиграл по-големия брат на Кевин. Участва в телевизионните сериали " Закон и ред " и " Свръхестествено ". Става и постоянен участник в риалити сериала на MTV Damage Control.

 

Г-н Хектор, портиерът на Plaza (Тим Къри)

 



 

Къри е към този момент на 76 години. През 2012 година той претърпява тежък инсулт, вследствие на който се постанова да употребява инвалидна количка, а в границите на възобновяване му се постанова да посещава физиотерапия и логопедична терапия. След инсулта работата на артиста се пренасочва главно към озвучаване, само че той продължава да пее и да се появява на почитател конвенции.

 

Хари Лайм, крадецът с щурм (Джо Пеши)

 



 

Пеши е към този момент на 79 години, а преди няколко години излиза в пенсия, с цел да се снима във кино лентата " Ирландецът " от 2019 година, който му носи номинация за " Оскар ". За разлика от другите членове на актьорския състав, Джо е прочут артист още преди присъединяване си в " Сам у дома ", най-много поради ролята си в " Добри момчета ", известен филм от 1990 година

 

Марв, крадецът с щурм (Даниел Стърн)

 



 

Стърн е към този момент на 65 години и продължава да работи. Последната му роля ще излезе през 2023 година, когато се причислява към актьорския състав на сезон 4 на научнофантастичния сериал " За цялото човечество ". Други негови произведения включват разказването на известния сериал " Чудодейни години " от 1988 до 1993 година

 

Чичо Франк (Gerry Bamman)

 



 



 

Бамман е на 81 години и макар че след " Сам у дома 2 " продължава да взе участие във филми и телевизионни сериали, ролята на чичо Франк остава най-известната му. Последната му актьорска роля е през 2015 година в сериала The Following.

 

Фулър (Кийрън Кълкин)

 



 

Кийрън, който в реалност е по-малкият брат на Маколи, към този момент е на 40 години и продължава да гради сполучлива актьорска кариера. Една от последните му и най-забележителни функции е в сериала " Наследство ". Женен е от 2013 година и със брачната половинка си имат момче и момиче.

 

Preview photo credit Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, JOSEPH PREZIOSO/AFP/East News

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР