От Италианската футболна федерация обявиха наказанията на Данило Д`Амброзио (Интер),

...
От Италианската футболна федерация обявиха наказанията на Данило Д`Амброзио (Интер),
Коментари Харесай

Обявиха наказанията на петимата изгонени играчи от италианските дербита от миналия уикенд

От Италианската футболна федерация оповестиха наказванията на Данило Д`Амброзио (Интер), Леандро Паредес (Ювентус), Адам Марушич (Лацио), Брайън Кристанте и Рожер Ибаньес (Рома), които бяха изгонени с червени картони по време на дербитата в Серия " А " от миналия уикенд.

Д`Амброзио и Паредес се сдърпаха в последните секунди на конфликта сред Интер и Ювентус, приключил 1:0 в интерес на “бианконерите ”, и по тази причина бяха изгонени от игра. Заради неспортсменско държание италианският бранител е осъден за два мача и е санкциониран с 5 хиляди евро. По същата причина аржентинският халф отнася глоба от един дуел и 10 хиляди евро. Марушич и Кристанте пък се спречкаха незабавно след края на римското дерби, извоювано от Лацио с 1:0, поради което получиха червени картони. И двамата са осъдени с по един мач поради “агресивно държание ”, само че санкцията на бранителя на “орлите ” е 15 хиляди евро, а тази на халфа на Рома е 10 хиляди евро. Ибаньес също е глобен за една среща, само че не и с санкция, защото неговото изпъждане беше в резултат на игрова обстановка, при която получи втори жълт картон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР