От години Риана замени музикалния бизнес с този с бельо

...
От години Риана замени музикалния бизнес с този с бельо
Коментари Харесай

Какво събра Риана, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп

От години Риана размени музикалния бизнес с този с долни дрехи и козметика. Но тези дни всички приказват за следващата й изява на сцената, на която обаче малко на брой имаха опцията да се насладят. Барбадоската певица получи покана да пее на тържествата по случай идната женитба на сина на най-богатия човек в Азия Мукеш Амбани, чието чисто положение се прави оценка на над 115 милиарда $.

Три дни яли, пили и се веселили по индийски - по този начин най-лесно може да се дефинира събитието, кеото събра едни от най-богатите и известни хора в света в индийския щат Гуджарат. Младоженците Анант Амбани и Радхика Мърчант събраха над 1200 посетители, които пристигнаха на мястото на събитието със 130 частни полетa, обезпечени от бащата на младоженеца. Заради тях локалното летище получи краткотрайно статут на интернационално, защото приемаше пасажери от цялата страна и света.

Риана дойде в Индия с голямо количество багаж и целия си огромен екип, с цел да направи едно в действителност запаметяващо се шоу за младоженците и техните посетители в първата вечер на празненствата. Според информация в медиите, тя е получила към седем милиона $ хонорар, с цел да забавлява присъстващите. А измежду тях има не една и две персони, чиито имена доста добре познаваме.

Rihanna's $6M performance of " All Of The Lights " in India at the son of Billionaire Mukesh Ambani's wedding
— Historic Vids (@historyinmemes)
Боливудски звезди, спортни първенци, софтуерни милиардери и кралски особи се събраха на едно място за празника на любовта на Амбани и Мърчант. Освен на богата стратегия, доста танци и музика, всички се любуваха и на цели 500 ястия, някои от които сигурно са пробвали за пръв път.

Програмата на трите дни е била толкоз натоварена, че гостите са я получили разграфена на цели двете страници. На тяхно разположение домакините са обезпечили гримьори, фризьори, стилисти и перални, тъй като всички е трябвало да се преобразят в индийски тоалети.

Хилядите присъстващи са били настанени в първокласни глемпинг палатки покрай мястото на празненствата. А като част от програмата бе маркирано и посещаване на месетн подслон за животни с хиялди жители. Също по този начин нов хиндуистки храм бе издигнат особено за събитието и по-късно ще бъде отворен за всички.

И всички тези детайлности няма по какъв начин да не ни накарат да се замислим какво ще съставлява същинското сватбено празненство, което е планувано за юли в Мумбай.

Освен Риана, която беше там по работа и след осъществяването си се върна назад в Съединени американски щати, на тридневните събития участваха още Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и брачната половинка му Присила, както и Иванка Тръмп с мъжа си Джаред Къшнър. Те споделиха фотоси и страсти в профилите си в обществените мреци, написа BBC.

And my favorites, Jared Kushner & Ivanka Trump look so awesome at the pre-wedding event of Ambani!
— Hassan Sajwani (@HSajwanization)
Ivanka Trump attending the pre-wedding celebrations of Anant Ambani and Radhika Merchant in Jamnagar, Gujarat.
— ANI (@ANI)
" Тук става бясно ", написа създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг под своя фотография, на която дружно със съпругат аму театралничат с обичайни индийски облекла. А той е избрал забавна риза с тигри.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР