От гледна точка на психолозите най-честите неуспехи в живота на

...
От гледна точка на психолозите най-честите неуспехи в живота на
Коментари Харесай

Импулси в помощ на стабилната мъжка потентност

От позиция на психолозите най-честите неуспехи в живота на мъжа са тези в леглото. Причината съгласно тях е податливостта му на външните фактори и непосредственото им отражение в моментите на фамилиарност под влияние на изконния боязън " да не се изложи ". Това произтича и от обстоятелството, че дамата, даже да има оправдания за моментното си отвращение за полов контакт, физиологически може постоянно, до момента в който мъжът, даже и изцяло здрав, не може постоянно.

Мъжката потентност е подвластна на голям брой фактори - от изтощеност и стрес до хронични болести и инфекции. След 40 настава натурален спад във опциите на мъжа, който протича с периодически " засечки ". След 50 обаче, когато зародят нормалните за възрастта здравословни проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система, хормонални или с простатата, те стават забележими и чести спътници. Именно по тази причина уролозите възприемат ерекцията като барометър на здравето, а проблемите с нея - като знак за избрани здравословни проблеми.

- тестваното решение за нарушаванията в потентността. Методът е одобрен в международната урологична процедура като първа линия на терапия. За разлика от известните преди време " вълшебни хапчета " той се оправя с повода и то трайно, а не, както е при медикаментите - със симтоматиката кратковременно и в същото време дава на мъжа мечтаната независимост в интимните връзки без до го лимитира до няколко часа.

Същността на деяние при АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ се показва в укрепване на кръвоносната мрежа в тазовата област посредством регенерация на повредените капиляри и формиране на нови, възстановяване на съдовата проходимост, увеличаване на кръвотока и кръвонапълването на половия член. Протича под формата на бързи процедури, при които външно се подава фокусирана сила в няколко зони на таза. Не оставя следи и няма противопоказания. След курс процедури мъжът се радва на непоклатимост на еректилната функционалност, убеденост във опциите си и хармонизиране на връзките.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна успеваемост и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и възприятието за парене.

При тежки положения на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР