От ГЕРБ реагираха на твърдевнията на Кирил Петков, че са

...
От ГЕРБ реагираха на твърдевнията на Кирил Петков, че са
Коментари Харесай

ГЕРБ отговориха на ПП: Когато няма за какво да се хванат, политиците акостират на Росенец

От ГЕРБ реагираха на твърдевнията на Кирил Петков, че са продали единственото нефтено пристанище у нас " на цената на три магазина ". Бившият министър на превоза Росен Желязков съобщи, че когато няма защо да се заловен, политиците дебаркират на " Росенец ".

" Явно това се твърди от хора, които не схващат какво работи антимонополният орган. А що се отнася до промяната това се отнася до промяната, това се отнася до пълномощията на Народно събрание. Ако желаеха, можеха да сменят състава на комисията, само че явно те или не желаят, или не могат, с цел да имат дъвка ", сподели Желязков.

Той разяснява и изказванието на " Продължаваме промяната ", че ГЕРБ е дала на концесия на " Лукойл " единственото нефтено пристанище у нас на цената на наемите на три магазина.

" Като няма защо друго да се заловен някои политици, те незабавно дебаркират на " Росенец " и незабавно стартират да се въргалят по тематиките, свързани с " Росенец ", сподели още Желязков.

Коалицията ГЕРБ-СДС показа и концепциите си за правосъдна промяна в предизборната си стратегия.

" Тази тематика беше конфискувана първо от Демократична България, а по-късно от Политическа партия. Оказа се, че това, което те си показват като правосъдна промяна, е закриване на структури, разрушение на институции, кадруване и в последна сметка - основаване на бухалки ", счита Радомир Чолаков.

От ГЕРБ ще предложат промени в Конститтуцията с които да бъде основан орган, който да проверява основния прокурор.

" Не можем независимо да изкараме един прокурор или арбитър, които да създадем прокурор да проверява основния прокурор по независима процедура. За да има такава процедура, ние би трябвало да създадем промени в Конституцията ", сподели Емил Радев.

За промени в Конституцията е належащо болшинство от най-малко 180 гласа в Народното събрание.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР