От ГЕРБ отново не позволиха изслушване премиера Бойко Борисов и

...
От ГЕРБ отново не позволиха изслушване премиера Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Управляващите пак скриха Борисов и Фандъкова от парламента

От ГЕРБ още веднъж не разрешиха чуване премиера Бойко Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова да рапортуват в Народното събрание за случая с умрялото след токов удар 16-годишно момче в София.
Тази заран ръководещите още веднъж подложиха на гласоподаване предлагането на Българска социалистическа партия за такова чуване и отхвърли да го одобри.
 Борисов и Фандъкова няма да бъдат изслушани поради убитото от ток дете Борисов и Фандъкова няма да бъдат изслушани поради убитото от ток дете
Парламентът отхвърли настояването на левицата министър председателят Бойко Борисов и на кметът на София Йорданка Фандъкова да бъдат изслушани в парламен...
Водещият на съвещанието Емил Христов от ГЕРБ разгласи, че предлага да има такова чуване, което да е пета точка в дневния ред през днешния ден, само че не сподели, че става въпрос за предлагането на Българска социалистическа партия. Преди гласуването се чу по какъв начин депутати от ГЕРБ викат на сътрудниците си " Против ". След отхвърли социалистите пък скандираха " Оставка ".
Идеята на социалистите беше отхвърлена след скандал в сряда. Тогава от левицата желаеха оставката на столичния кмет с претекст, че не може институциите да си трансферират отговорността. Последва изключителна конференция в общината, на която бе оповестено, че виновни са ЧЕЗ и администрацията на регион " Триадица ".
Министър-председателят не е идвал в Народното събрание от април предходната година, когато рапортува за ограниченията против разпространяването на ковид.
Народните представители от Българска социалистическа партия на няколко пъти желаеха да бъде изслушан по разнообразни тематики, само че сътрудниците им от ГЕРБ постоянно неодобряваха чуванията, което ставаше и причина за кавги.
 Скандал поради удареното от ток момче в Народното събрание, занесоха на Караянчева правилника на Народно събрание Скандал поради удареното от ток момче в Народното събрание, занесоха на Караянчева правилника на Народно събрание
Скандал се развихри в Народното събрание поради гибелта на 16-годишния Людмил, който умря след удар от ток поради разкрит кабел до шахта на тро...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР