От ГЕРБ няма да вземат втория мандат.Това заяви лидерът на

...
От ГЕРБ няма да вземат втория мандат.Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

От ГЕРБ няма да вземат втория мандат

От ГЕРБ няма да вземат втория мандат.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас. От думите му стана ясно още, че са щели да поддържат държавно управление на „ Продължаваме Промяната ", в случай че бяха изпълнили техния.

„ Няма кой да договаря за третия мандат. Имаме решение да не управляваме с Българска социалистическа партия. Ако го даде на тях и да желая, Конгресът ме е задължил, да не го върша. Христо Иванов сподели, че си търси други другари. Той ще сяда с мафията на една маса, а с ГЕРБ им било рано, учили се”, сподели той в Бургас, предава

Борисов насочи рецензия към държавното управление в оставка. „ Една къщурка за птици не с създали, една велоалея. Автомагистрала „ Тракия” година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала „ Хемус”, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат”, уточни Борисов.

„ Тяхната правосъдна промяна беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има импортирани три законопроекта от цялата им огромна промяна. Само един от тях е одобри от ръководещата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблематична обстановка има забъркани служители на реда и коли със специфичен режим на движение”, добави той.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „ Продължаваме Промяната”. „ Най-тежкият въпрос за това държавно управление беше изборът на началник на Българска народна банка. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние освен не ги атакувахме, а внесохме предлагането. След това бяха аматьорски изгонените съветски дипломати. Въпреки всичко, ние отново ги подкрепихме, с цел да могат Българска социалистическа партия да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за държавно управление. Все трима депутати щях да намеря”, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Нека малко да се смирят. Вярно, отново се канят да вършат измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни”, продължи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР