От ГЕРБ излязоха с декларация от парламентарната трибуна срещу Мая

...
От ГЕРБ излязоха с декларация от парламентарната трибуна срещу Мая
Коментари Харесай

ГЕРБ за Манолова: В боя влиза третата най-изкусна манипулаторка след Нинова и Йончева

От ГЕРБ излязоха с декларация от парламентарната естрада против Мая Манолова, в която  разкритикуваха кандидатурата й за кмет на София с припомняне на депутатската й активност. Атаката поведе някогашният наследник кмет на Пловдив Спас Гърневски.

" След неуспеха на дамския тандем от пролетните избори Нинова-Йончева, явно в багра е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на публично мнение и забележете, показана ни като самостоятелен претендент. Още в първия ден на есенната сесия на Народното събрание стана ясно, че пребоядисаните комунисти от Българска социалистическа партия не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите и в партизански жар са възобновили своята жадност за власт ", съобщи Гърневски от трибуната.

Той упрекна, че точно като депутат Манолова е прокарала текстовете в Граждански процесуален кодекс, свързани с изпълнителното произвеждане против длъжниците и напълно в интерес на кредитори и банки. 

" Кой бе персоналният народен представител на братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните предприемачи? ", запита още той.

" Уважаеми столичани, явно Манолова е най-хубавото, което може да ви предложи Българска социалистическа партия. По-добри биха били единствено Йончева и Нинова. Само че и двете сега са заети. Йончева чака в Европарламента да й бъде свален имунитетът, Нинова пък актуализира новата си визия, поради която загуби евроизборите. Това ще й се случи и на 27 октомври ", закани се Гърневски.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР