От G-точката до плешивината, от мръсните разговори до срещите, превърнали

...
От G-точката до плешивината, от мръсните разговори до срещите, превърнали
Коментари Харесай

Свободна - истории за секс и срещи след края на брака

От G-точката до " плешивината ", от мръсните диалози до срещите, трансформирали се в неуспех, " Свободна " от Лора Фрийдман Уилямс е самоуверен, откровен и занимателен роман за живот, обърнал се с главата надолу. Книгата е пикантна, само че не и долнопробна, умна, само че не и морализаторска.

Ако някой бе споделил на четирийсет и шест годишната Лора Фрийдман Уилямс, че след няколко години ще преживее най-великолепния секс в живота си, и то с мъже, разнообразни от брачна половинка ѝ, тя би му се изсмяла в лицето.

Лора е щастливо омъжена неработеща майка с три деца и с проекти да остарее до брачна половинка си. Е, сексът е към този момент ненапълно по обвързване, а и животът им в действителност се върти главно към децата, само че белким при другите е по-различно?

И тогава идва шокиращото изобретение – той има връзка.

След пет месеца, изпълнени с бурни страсти, Лора за пръв път от двайсет и седем години се оказва сама и се изправя пред избор: да се срине или да опита да се съвземе.

С малко другарска поддръжка и след една възхитителна еднократна забивка тя осъзнава, че има полов вкус, за който до момента не е подозирала. А също и че да си майка, не значи да пренебрегваш желанието.

Можеш да си самостоятелна, да си добра майка, а в това време да се радваш на трогателен полов живот. Нали?



" Свободна " предлага освен това от диво препускане из Дивия Запад на следбрачния любовен живот… въпреки несъмнено да има и диво препускане. Да прочетеш тази книга, е като да прекараш вечерта със занимателна другарка и да слушаш най-хубавите ѝ полови истории. „ Свободна “ е и съществено проучване на женствеността. Лора ни припомня какъв брой е значимо да съберем всички части от пъзела да си жена макар лекотата, с която можем да бъдем погълнати от необятните функции на майки и съпруги. Нашата цел не е само да служим на фамилиите си като някакви домашни мъченици. Ние заслужаваме да пробудим още веднъж тези елементи от същността си, които постоянно заспиват, когато влезем в ролята на майки. Заслужаваме да живеем живота си допустимо най-пълноценно, да приемем всеки аспект на идентичността си и даже (особено!) тези елементи, които обществото ни приучва да изтикаме настрана, когато станем майки.

Каролайн Маккензи, създател на " One Year of Ugly "
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР