От фирма "Строител-Криводол" опровергаха медийни публикации, които замесват името им

...
От фирма "Строител-Криводол" опровергаха медийни публикации, които замесват името им
Коментари Харесай

„Строител-Криводол“: Нашето дружество не се разследва от Европейската прокуратура

От компания "Строител-Криводол " опровергаха медийни изявления, които замесват името им в следствие на Европейската прокуратура. В позиция, изпратена до организация BulNews, от сдружението декларират:

От компания „ Строител – Криводол “ ЕООД заявяваме, че нашата компания не се проверява от Европейската прокуратура. От известно време в много уеб сайтове се изписа, че компанията ни е в листата на деветте компании, които екипът на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши проверява за корист със строителна техника за 6 милиона евро, което е безспорна неистина. Тиражирането им, както и споменаването на „ Строител – Криводол “ ЕООД във връзки с политически партии е единствено и само операция, целяща уронване на репутацията и построилото се с времето положително име на нашата компания.
Манипулативните изказвания на Групово дело БОЕЦ и врачанския уебсайт “Зов нюз” за закупуване с европейски средства на самосвали и товарачи, както и явяването на същите на „ Турски поток “ и на жълтите павета в поддръжка на проведените от ГЕРБ митинги против прекъсването на „ инхаус “ хранилката са цялостна неистина!
Твърдо заявяваме, че „ Строител – Криводол “ ЕООД в никакъв случай не е взел участие в градежа на „ Турски поток “, нито пък е участвал на проведените митинги на жълтите павета. Нашата компания няма и в никакъв случай не е имала безусловно никаква връзка с която и да е било от компаниите, тиражирани в медиите като обект на следствие на европейската прокуратура.
За цялото това време нашата компания се утвърди като една от най-хубавите строителни компании в Северозападна България и съумя да построи положително и устойчиво име. Няма да позволим всякакви лъжливи медии и уеб сайтове да го уронят и ще потърсим правата си и по правосъден ред.
Настояваме според Етичния кодекс на българските медии и европейските етични правила в публицистиката актуалното опровергаване да бъде оповестено в цялостен размер на същото място.

С почитание,

Арх. Мариел Спасов и инж. Спас Спасов
Управители на „ Строител-Криводол” ЕООД
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР