От Фейсбук профила на Калина АндроловаДнес гледам внимателно заседанието на

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаДнес гледам внимателно заседанието на
Коментари Харесай

Андролова: ПП не искаха частните им фирми за загубят лапането на пари от бежанския проблем

От Facebook профила на Калина Андролова

Днес виждам деликатно съвещанието на Народното събрание! Политическа партия не желаеха частните им компании да изгубят позиции при лапането на пари от бежанския проблем. Но залата им лиши с болшинство тази добита от тях привилегия. ПП/ДБ дано си създадат сметката по какъв начин ще се избира квотата, която ще дефинира наличието на правосъдната им промяна.

Ще се избира по този метод! Помежду шоуто на клоуните - Искрен Митев, Манол Пейков, и Явор Божанков, които се имат за огромни разбивачи, а са едни сапунки с въздух. Резултатът ще е този, който всички, които са против ПП/ДБ, желаят.

Така че, в случай че Христо има малко мозък в главата, би трябвало да се върви на избори. А след изборите да се счита какво би могъл да прави Христо в идващия парламент за правосъдната промяна, която сега е на ръба на нервна рецесия. И по-специално, ще може ли Христо да напусне пепейщината и да влезе в друга по-смислена настройка, в това число като разиска продан на вероятен резултат. Ако не желаят избори, да си налягат парцалите, щото позицията им на предимство е тази, която през днешния ден Народното събрание им сподели - нула.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР