От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНякакъв доц. Петър Чолаков

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНякакъв доц. Петър Чолаков
Коментари Харесай

Колтуклиева: Спас Русев е отчаян. Трябва му дебела връзка в КЗК, заради сделката Булсатком-Виваком…

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Някакъв доцент Петър Чолаков от Института по социология към Българска академия на науките, в “Референдум ”, се хили: медиите раздухали срещата на Кирил Петков със Спас Русев. Ако имали нещо скрито да си кажат, никой нямало да разбере къде се срещат.

Само че…

Спас Русев е обезверен. Трябва му дебела връзка в Комисия за защита на конкуренцията, поради договорката с Драган Шолак за Булсатком-Виваком. Губи 5 милиона евро комисиона и бизнеса на Булсатком.

Кирил Петков е детски. Прескача бързешком от партийния дом до гранд-хотел “София ”, без да мисли, че някой публицист може да го види в 3 часа следобед в хотела.

В пленарна зала по това време се гледа смяната на правилника за унищожаване на паритетния принцип в комисията за надзор на службите, с цел да разкарат ръководителя от “Възраждане ”. Кирил Петков е луд на тематика служби и промяна на ръководителя на ДАНС. И все пак, бяга от работа. Защо?! Да пие фреш със Спас Русев и да го пита за времето в Лондон ли?! Глупости. А какво си записваше на листчето? Защо се върна и си го сграбчи, откакто преодоля шока от това, че ме вижда?

Помияри, сър.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР