От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНова партия на хоризонта.В

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНова партия на хоризонта.В
Коментари Харесай

Христанов, Гешев, Радостин Василев, близки до Радев… Някой още да не е създал партия?!

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Нова партия на хоризонта.

В неделя, 9 юли, в НДК, ще се организира учредителното заседание на “Единение ” - политическата партия на Иван Христанов (49 г.).

Иван Христанов се прочу като заместник-министър на земеделието в кабинета “Петков ” около свадите на “Капитан Андреево ” - те бяха употребявани за рекламна акция на битката на “Продължаваме смяната ” против корупцията.

На 2 февруари, в последния работен ден на 48-я парламент, споделих обществено на Иван Христанов, че Кирил Петков ще извърши желанието на Радостин Василев и от Габрово ще го реалокира за лидер в Плевен. Той не ми повярва, само че часове по-късно разгласи, че напуща “Продължаваме смяната ”, дружно с другия народен представител от Плевен Иван Манев.

Нататък историята е добре известна: в 49-я парламент Кирил Петков отхвърли да номинира Радостин Василев за министър на спорта в кабинета “Денков-Габриел ”, след което предателят от четата на Слави отново съобщи благодателите си - разгласява 4-часов запис на среднощно съвещание на Народно събрание на “Продължаваме смяната ”. Беше заставен да стане самостоятелен народен представител и да напусне парламентарната правна комисия. Вчера СГП внесе в Софийски градски съд обвинителен акт против подсъдимия Радостин Василев по чл.143 от Наказателно-процесуален кодекс “за насила ”. Междувременно той разгласи, че ще основава партия “Силна България ”, като употребява парламентарната естрада за агитация и ругателски речи против всички, най-много против Бойко Борисов.

На брутални офанзиви против Бойко Борисов и обругаване на “политическия отпадък ”, разчита да построи акцията си за влизане в политиката и някогашният основен прокурор Иван Гешев, който през вчерашния ден разгласи през Facebook старта на гражданско придвижване “Справедливост за България ”.

Очаква се най-близкият кръг на президента Румен Радев да постави основите на про-президентска партия посредством издигането на претенденти за кметове в няколко огромни града на идните локални избори през есента. 

Някой още да не е основал партия?!

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР