От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваГЕРБ спечели предимство пред

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваГЕРБ спечели предимство пред
Коментари Харесай

Колтуклиева: ППДБ са алчни максималисти и нарцисисти. ГЕРБ направи непростими отстъпки, но искаха още и още…

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

ГЕРБ завоюва преимущество пред ППДБ с отхвърли на Мария Габриел да взе участие в гласоподаване за министър-председател и да внесе в пленарна зала състав на Министерски съвет.

Дано ГЕРБ не пропилее това преимущество!

Видя се, че ППДБ са алчни максималисти и нарцисисти. Въобразиха си, че са господарите на Вселената.

ГЕРБ направи непростими отстъпки, само че те и това не оцениха … желаеха още и още, и още, и още.

Защо? Защото разчитаха, че “Козяк ” е зад тях. Веднъж президентът Байдън загатна в своя тирада името на Кирил Петков - по съответен мотив, за плана “Три морета ” - само че ненаситният някогашен министър председател си фантазира, че може да експлоатира това вечно. Не би!

Бойко Борисов потвърди, че не разрешава да му извиват ръцете, въпреки да е податлив на отстъпки.

Не Калин Стоянов е същинският препъникамък. Не. А заплахата ген. Атанасов, Асен Василев, Кирил Петков, Христо Иванов - да овладеят всички стратегически лостове на страната и някой ден - когато това им бъде поискано - да вкарат България във войната - дейно!

Бойко Борисов не би разрешил България да стане плацдарм на военни дейности и/или да се изпратят българи на фронта. Това доста добре знаят и във Вашингтон, и в Брюксел. Има лимит, оттатък който Бойко Борисов няма да им се подчини, макар всички рискови опасности персонално за себе си. Докато тези, от компанията на евроатлантиците-шарлатани са подготвени на всичко - биха пожертвали страната, без да им мигне окото. Тази е голямата разлика в визията за дълг към обществото.

Това, за мен, е единствената алена линия, която не трябва да се престъпва - България да бъде въвлечена във войната. И ще застана до всеки политик, държавник, общественик, който не го позволява.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР