От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева“Маските трябва да паднат,

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева“Маските трябва да паднат,
Коментари Харесай

Най-честният изход за държавата са нови избори. 2 в 1 на 9 юни. Без “ала-бала с президента” и снимане на кода с машините

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

“Маските би трябвало да паднат, приятелю мой! Всичко свърши! Вие сте ми ясни… ”

Ей, по този начин през днешния ден сутринта, Делян Пеевски заши два шамара зад врата на Христо Иванов, че дори го нарита в слабините, иронизирайки водача на “Да, България ” по какъв начин е седял на скута му и е пил мазно турско кафе, до момента в който се създадат измененията в Конституцията.

А в този момент Христо Иванов щял още веднъж да вади “темата Движение за права и свободи ”. Защо? За рекет евентуално. За да пробута Андрей Янкулов за основен прокурор – тъй като мераците на латерната от Антикорупционния фонд - кърмаче на “Америка за България ”,  градираха - от шеф на Комисията за предварителна защита на корупцията до обвинител #1 на страната.

АНКЕТА: 

Това предрекохме в студиото на ПИК тв с Недялко Недялков още предходната седмица: цялата страшна врява към гибелта на Мартин Божанов, клуб SS, “доклада и листата с магистрати ” на ген. Атанас Атанасов, телевизионните нападения на новата жълтопаветна героиня от Луковит - арбитър Цариградска, ни минимум не целѝ излекуване на правосъдната система, а кадрови назначения на кохортата службогонци, под егидата на двамата безогледни олигарси: Иво Прокопиев и Пламен Бобоков.

Мурмурандуми, договаряния, екранните заклинания на Лена Бориславова са мижи-да-те-лажа. Димна завеса. Брокерите на покупко-продажби с държавни ползи, дилърите на въздействие си желаят регулаторите, с цел да бетонират контрола над стопанската система и да осребрят посредничеството години напред … по този начин, както стори Кирил Петков на срещата със Спас Русев, осветена от мен, провокирала под паника пояснения от ръководителя на “Промяната ”.

Те не желаят да работят за страната. Искат страната да работи за тях. Докато не си стегнат багажите и не заминат за островите.

Затова най-честният излаз е: избор - избори 2 в 1.

Без “ала-бала с президента ” и снимане на кода с машините.

П.П. Една панорама ми изплува в този момент, до момента в който пиша. Минавах оня ден, на излизане от Народното събрание, през паркинга за депутатски коли до партийния дом… в най-мръсната кола, една окаляна КИА, се качи и я подкара Христо Иванов. Та, си помислих - на него цялата му работа е такава … мърлява. Даже, когато се качва в излъскания джип на Пламен Бобоков, ментора.

***

Най-честният излаз за страната са нови избори.

2 в 1 на 9 юни.

ГЕРБ ще ги завоюва. Да направи допустима коалиция с всички, без Политическа партия, а Бойко Борисов да стане министър председател.

Това от дълго време споделя Георги Марков.

И е прав.

Трябваше страната да се съсипе в центрофугата на шарлатаните, с цел да стане ясно кой може да ръководи и кой не.

Останалото са полюции на розовите комунисти и схеми на новите финансови фашисти.

Това е.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР