От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковЩе го кажа като

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковЩе го кажа като
Коментари Харесай

Дачков: Ще го кажа като бивш костовист – ние си измисляхме Костов, който не съществува. Той е ограничен човек с банални опорки

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Ще го кажа като някогашен костовист и от първа ръка - Иван Костов не е изключително интелигентен човек. Нашите показа за него се разминаваха тъкмо толкоз с действителността, колкото днешните нелепости на умнокрасивите за Крим. Ние си измисляхме Костов, който не съществува. Той е стеснен човек, който се движи по банални опорки, няма дълбочина, с цел да направи разбор, нито характерна подготвеност.

Наскоро мой прочут и доста добър финансист ми сподели, че мълчалив от нелепостите за финанси и стопанска система, които чул от Иван, който дотогава не познавал, само че уважавал. Костов е политикът, който получи най-голямо доверие по време на прехода, имаше цялата власт в страната - изпълнителна власт, парламент, основен прокурор, шефове на Върховен административен съд и Върховен касационен съд, огромните градове и така нататък и ги пропиля точно тъй като не е образован, а е самовлюбен.

Накрая опря до това да желае по 10 000 лв. от всяко министерство в кабинета на „ Борисов 1 “, с цел да се абонират за неговия месечен бюлетин от лабораторията за проучване на риска в Нов български университет - няколко страници с цялостни нелепости. Сега се втурнал да пропагандира за Българска комунистическа партия и Държавна сигурност по едно и също време с антикомунистически възторг и неуместната обосновка, че Путин ще нахлуе в София, в случай че Ваня Григорова завоюва изборите.

Ами това не е и на кръчмарско равнище. Това е цялостно лумпенизиране на съзнанието. Не може някогашен министър председател да приказва такива глупотевини с присвити устнички като уязвена свекърва. Костов е тотал вреда, а моите показа за костовизма, който защитавах, нямаха нищо общо с него. Мъж под чехъл от Драгалевци и макиавелист. Просто шок.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР