От Фейсбук профила на Георг ГеоргиевРазбирам, че екипът на Кирил

...
От Фейсбук профила на Георг ГеоргиевРазбирам, че екипът на Кирил
Коментари Харесай

Георг Георгиев към Петков и Василев: Освободете се от нескритото си отвращение от хората в нужда

От Facebook профила на Георг Георгиев

Разбирам, че екипът на Кирил Петков трескаво търси аргументи за злополуката, отвън личната си несръчност. В такава обезверена обстановка, и възползвайки се от тоталната комплицираност на премиера, е елементарно в главата му да бъде насадена увереността, че виновността за всички провали идва от ГЕРБ или МГЕРБ, от „ хибридки”, „ пиарки” и всевъзможни други чудовища от под леглото на Асен Василев. Но господин министър-председател, не е това повода и е добре да го разберете преди да се озовем на дъното, към което към този момент непреклонно летим.

Ваш стопански министър е Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия. Нейн консултант е Румен ФалирахБългария Гечев. В медиите се появиха въпросителни какво е общото сред енергийния ви министър Александър Николов и лице известно като „ Сашо Кеша”? В положение на война на няколко километра от границите ни, специалисти по външна политика към момента с изпитание се сещат за името на външния ви министър, а министърът ви на превоза ще прави летящи коли? Финансовият ви министър пък, и ваша дясна ръка, към момента държи данъчен лъжец за шеф на данъчната администрация. Депутат от вашата лична политическа групировка, упреква в тежки корупционни схеми вашия аграрни министър и ваш съдружен сътрудник.

И описът с „ положителни попадения” на воденото от вас държавно управление, може да продължи дълго, господин министър председател.

Така че, с цел да не се озове обстановката в доста неприятна обстановка, господин Петков и ти Кириле, единствено от вас зависи дали ще избегнете Жанвиденовия край. А той към този момент наподобява не толкоз надалеч и за него виновност няма да носи нито един от призраците в главата ви. Воденичните камъни на шията ви са доста, само че първо се освободете от тези на надменността, егоцентризма, самолюбието и нескритото омерзение от хората в потребност. Последното несъмнено е закононарушение - в случай че не пред земния съд, то сигурно пред Божия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР